Θοδωρής Μαραντίνης: Επέστρεψε στα social media μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Μερικές ώρες πριν από την Ανάσταση, ο Θοδωρής Μαραντίνης γνωστοποίησε μέσα από τα social media πως βρισκόταν στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής και frontman των Onirama είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία φαινόταν πως ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι

του νοσοκομείου έχοντας ορό στο χέρι του.

Όπως ήταν λογικό, οι διαδικτυακοί του φίλοι ανησύχησαν για την υγεία του και έσπευσαν να του στείλουν μήνυμα προκειμένου να μάθουν τι συνέβη, καθώς εκείνος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο που βρέθηκε εκεί.

Μια βδομάδα μετά, ο Θοδωρής Μαραντίνης επέστρε στα social media και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο το όποιο συνόδευσε με τα εξής λόγια: «Πίσω στη ζωή. Ευχαριστώ για τις ευχές».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής που είχε βρεθεί στην εκπομπή «The 2Night Show», είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων πως σύντομα θα έκανε ένα ακόμη χειρουργείο στο στομάχι του.

«Είχα πολύ έντονη παλινδρόμηση και αυτό μου δημιουργούσε πρόβλημα και στο τραγούδι. Μου σύστησαν να κάνω μια επέμβαση στο στομάχι, που δεν πέτυχε. Σου στενεύουν τον οισοφάγο και κάπως έτσι λύνεται το πρόβλημα, κάτι που σε εμένα δεν πέτυχε. Έχω απίστευτη δυσφαγία, γιατί μου στένεψαν πολύ τον οισοφάγο και τώρα δεν μπορώ να φάω εδώ και τρία χρόνια. Δεν μπορώ να φάω ποσότητες και απότομα. Έκανα μια δεύτερη, δεν πέτυχε ούτε αυτή και τώρα λέω να κάνω μια τρίτη και ελπίζω να πετύχει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Διαβάστε ακόμα:

Αντιγόνη Ψυχράμη: «Πέθανε ο πατέρας μου και το βράδυ πήγα κι έπαιξα στο θέατρο»

Open Weekend: Εκτός αέρα η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη αυτό το Σάββατο -Τι συνέβη;

Λευτέρης Γιοβανίδης: Παντρεύτηκε με τη σύντροφό του, Ξένια Κολαΐτη στη Σύμη -Φωτογραφίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα