Το Total Black Look της Gigi Hadid που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP

Η Gigi Hadid μας κερδίζει πάντα με τις στυλιστικές επιλογές καθώς το γνωστό μοντέλο έχει ανακαλύψει ποιο στιλ του ταιριάζει και κάνει εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας και συγκεκριμένα σε ένα πάρτι του οίκου Μku Miu. Η Gigi εμφανίστηκε με ένα total black look και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

The Look

Συγκεκριμένα το supermodel επέλεξε ένα δαντελωτό μίνι μαύρο φόρεμα με αστραφτερές λεπτομέρειες και ολοκλήρωσε το look της με λεπτό μαύρο καλσόν και

μαύρες γόβες. Από πάνω πρόσθεσε ένα oversized μαύρο δερμάτινο τζάκετ και μαύρο μίνι τσαντάκι.

Το γνωστό μοντέλο ποζάρει στο πάρτι του γνωστού οίκου μόδας και δείχνει υπέροχη.

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που αγαπάμε κάθε σεζόν και φέτος θα φορεθεί ακόμα περισσότερο. Το leather jacket της  Gigi μετατρέπει το glam outfit σε πιο ροκ και το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ.

Λίγες ώρες πριν η Gigi Hadid περπάτησε στο show του οίκου Miu Miu με μια ακόμη εντυπωσιακή δημιουργία που αποτελούνταν από καφέ φούστα και ασορτί σακάκι με sequin λεπτομέρειες.

Την ίδια μέρα η Gigi Hadid εμφανίστηκε και στο show του οίκου Chanel με εντυπωσιακό total black sequin look που πολύ θα θέλαμε να υιοθετήσουμε κι εμείς στο ρεβεγιόν ή σε μια πιο επίσημη έξοδο.

© Estrop/ Kristy Sparow/MEGA /GC Images / Arnold Jerocki/Getty Images/ Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα