Το μαύρο κοστούμι που θα φορέσεις ξανά και ξανά όλο το Φθινόπωρο

Το μαύρο κοστούμι είναι από εκείνα τα κομμάτια που δε θέλουμε να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας. Είναι σαν το Little Black Dress ή το κλασικό blue jean μας και παραμένει για μια ακόμη σεζόν ένα από τα must have pieces της σεζόν. Το πώς θα το φορέσεις είναι μια τελείως άλλη υπόθεση καθώς φέτος το μαύρο κοστούμι αναβαθμίζεται και ανανεώνεται. 

4 γυναίκες με στιλ και άποψη για τη μόδα μας δείχνουν πώς προτιμάνε να φορέσουν το συγκεκριμένο

σύνολο μέσα στο φθινόπωρο και μας εμπνέουν να αντιγράψουμε το στιλ τους ASAP.

#1. Η Μary Lawless Lee επιλέγει ένα από τα πιο ωραία και μοντέρνα κοστούμια συνδυάζοντας το μαύρο παντελόνι της με crop blazer και τα απαραίτητα κοσμήματα μια έξτρα glam.

#2. H Danielle Bernstein τολμάει και αυτή έναν πιο σέξι συνδυασμό και συγκεκριμένα ταιριάζει το μαύρο παντελόνι της με μαύρο σακάκι και ολοκληρώνει το outfit με ένα nude bralette.

#3. H όμορφη Tezza μας δείχνει ένα άψογο office look συνδυάζοντας τη μαύρη ολόσωμη παντελόνα της  με ένα κομψό μαύρο blazer και λεπτή ζώνη.

#4. Τέλος, η Camila Coelho μας δείχνει μια πιο εναλλακτική εκδοχή του μαύρου κοστουμιού αλλάζοντας το μαύρο παντελόνι με τζιν και συνδυάζοντάς το με crop oversized blazer.

Ποιο από τα 4 looks θα υιοθετούσες εσύ πιο εύκολα; Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως το μαύρο κοστούμι ήρθε για να μείνει και υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις συνδυάζοντας διαφορετικά τα μαύρα παντελόνια σου με ασορτί μαύρα πανωφόρια.

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα