Τόνια Σωτηροπούλου: «Οι επιλογές που είχα κάνει στο παρελθόν ήταν με ανθρώπους με ναρκισσιστική διαταραχή»

Παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της τον Οκτώβριο του 2021, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, ενώ δε διστάζει να δείχνει το πόσο ερωτευμένη είναι σε κάθε της συνέντευξη.

Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου, η οποίο φιλοξενήθηκε στο podcast Mic2 της Μικαέλας Θεοφίλου στην πλατφόρμα του Streamee, όπου -μεταξύ άλλων- περιέγραψε το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε μεγάλωσε, στη συμμετοχή της στο Skyfall που την απογείωσε,

αλλά και στον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια. Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν επέλεγε ανθρώπους στη ζωή τους με ναρκισσιστική διαταραχή.

«Είχα την τύχη να επιλέξω στο παρελθόν κάποιους ανθρωπότυπους που προφανώς ήταν να είναι στη ζωή μου εκείνη την περίοδο, οι οποίοι ήταν καταστροφικοί. Ό,τι χειρότερο μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος το δημιουργούσαμε μαζί και κάποιες σχέσεις που ήταν μαθήματα. Μου έχουν τύχει και πολύ καλοί άνθρωποι και υπέροχοι αλλά εγώ δεν ήμουν εκεί για να ακούσω, δεν μπορούσα να το αντιληφθώ.

Το όλο κομμάτι της ουσιαστικής συνύπαρξης, του να ανοίξεις ένα σπίτι, να είσαι 24 ώρες το 24ωρο με τον άλλον, επειδή οι επιλογές που είχα κάνει μέχρι στιγμής ήταν κάτι πολύ δύσκολο, με ανθρώπους με ναρκισσιστική διαταραχή, επειδή εγώ δεν έχω, έχουν εκείνοι και αυτό μου άρεσε, έτρεχα πίσω από κάποιον μόνιμα χωρίς κανέναν λόγο και μετά σε κάποια φάση κουράστηκα. Και είπα αρχικά θέλω να είμαι μόνη μου», είπε αρχικά.


Και πρόσθεσεχ: «Όταν σταμάτησα να κοιτάω και να κάνω εκπτώσεις, ήρθε ένας άνθρωπος που αν είχαμε γνωριστεί 2 χρόνια πριν δεν θα τον επέλεγα ποτέ και μάλλον δεν θα με επέλεγε και αυτός ποτέ. Επειδή δεν είχα καμία προσδοκία, δεν είχα και κανένα φόβο.

Είναι ένας άνθρωπος ο Κωστής, ο οποίος από την αρχή, με πολύ ωραίο τρόπο, διεκδικούσε τον χρόνο μου με σεβασμό. Δεν είναι ποτέ ο άνθρωπος που δεν θα μου απαντήσει σε μήνυμα. Υπάρχει μια σανίδα ότι ο ένας είναι εδώ για τον άλλον εξαρχής. Στην αρχή κι εμείς περάσαμε πολύ δύσκολα μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλον».

Διαβάστε ακόμα:

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν ήμουν και τόσο χάπατο που να μου την πέσει κάποιος και να μην το καταλάβω»

Φαίη: Η αποκάλυψη για την Έλενα Παπαρίζου -«Δεν έχω την άδεια να το μεταφέρω αλλά θα το κάνω»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Εξερράγη» στον αέρα του «Super Κατερίνα» -«Ντροπή σας! Δίνετε λόγο στον παραλογισμό»

Keywords
Τυχαία Θέματα