Γιώργος Λιανός -Survivor All Star: Απάντησε αν ενημερώθηκαν οι παίκτες για το δυστύχημα στα Τέμπη

Η τραγωδία που σημείωθηκε πριν από 14 ημέρες στα Τέμπη, όταν δύο τρένα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πενήντα επτά επιβάτες, έχει συγκλονήσει το πανελλήνιο.

Το πρωί της Τρίτης 14/3 μέσα από τη ραδιοφωνική τους εκπομπή, η Νάνσυ Αντωνίου ρώτησε τον Γιώργο Λιανό αν οι παίκτες του «Survivor All Star» έχουν ενημερωθεί για το τραγικό δυστύχημα, καθώς ο κόσμος έξω αναρωτιέται.

«Να πάρουν τηλέφωνο τα γραφεία της παραγωγής παιδιά. Υπάρχουν άνθρωποι που τα χειρίζονται αυτά και είναι πολύ λεπτά ζητήματα. Δεν είναι όλα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μου έρχονται και

μένα κάποια μηνυματάκια. Μην περιμένετε να δείτε κάποια πράγματα στην τηλεόραση αν δεν υπάρχει απόφαση για κάτι τέτοιο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε στη φάση να κάνουμε ανακοινώσεις. Δεν είναι όλες οι εκπομπές για όλα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Είναι πολύ σοβαρά πράγματα τα οποία δεν είναι για όλες τις εκπομπές».

Μπορεί με τον τρόπο που απάντησε ο Γιώργος Λιανός να άφησε να εννοηθεί πως δεν πρόκειται να δούμε κάτι τέτοιο στις οθόνες μας, ωστόσο η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε ότι μετά από ένα μήνυμα που έλαβε στο κινητό της από άνθρωπο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, μπορεί να πει ότι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν ενημερωθεί για την τραγωδία.

Διαβάστε ακόμα:

Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη: «Μετανιώσαμε για αυτή τη ερώτηση που κάναμε στη Μπεκατώρου»

Τέμπη: Ο δικηγόρος του σταθμάρχη αποκαλύπτει για την ψυχολογική του κατάσταση -«Βγαίνουν καινούρια πράγματα στο φως»

Βάσω Λασκαράκη: «Ήταν κάτι που μου έφερε έναν κόμπο στο στομάχι, με τρόμαξε»

Keywords
Τυχαία Θέματα