Τέμπη: «Έθαψα τον γιο και τον πατέρα μου μέσα σε 4 ημέρες, τα άλλα μου παιδιά είναι σε σοκ»

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη έχει επιφέρει ανείπωτο πόνο στους συγγενείς και τα αγαπημένα πρόσωπα των ανθρώπων που έχασαν τόσο απρόσμενα και άδικα τη ζωή τους.

Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας βρίσκεται και ο 26χρονος Δημήτρης Ασλανίδης. Σήμερα το πρωί (14/3), ο μπαμπάς του άτυχου άντρα, μίλησε στο «Πρω1νό» του ANT1 και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα ότι ο πατέρας του «έφυγε» από τη ζωή  τέσσερις ημέρες πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

«Ο τόπος καταγωγής μας είναι

από τη Δράμα και τον πήγαμε εκεί τον Δημήτρη… Εκεί τον κηδέψαμε. Πριν μία εβδομάδα, είχα κηδέψει τον πατέρα μου. Έχασα πατέρα και γιο μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Πριν δύο μήνες είχα χάσει τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν 92 χρονών. Μέσα σε τέσσερις ημέρες είχαμε αυτά τα δύο συμβάντα. Έχω άλλους δύο γιους, μικρότερους από τον Δημήτρη», είπε αρχικά ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη.

«Τα αδέλφια του είναι ακόμα σε σοκ. Κοιμόταν και τα τρία σε ένα δωμάτιο, μεγάλωσαν μαζί. Περιμένουν τον αδελφό τους να γυρίσει. Η σύζυγος είναι κομμάτια, είναι μητέρα και για μία μητέρα είναι χειρότερο από έναν πατέρα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακόμα, ο πατέρας του 26χρονου τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί κανένα τηλέφωνο από την Πολιτεία.

Διαβάστε επίσης:

Αγαθή και Βαλεντίνη Ράντη: «Μετανιώσαμε για αυτή τη ερώτηση που κάναμε στη Μπεκατώρου»

Βάσω Λασκαράκη: «Ήταν κάτι που μου έφερε έναν κόμπο στο στομάχι, με τρόμαξε»

Αντωνά για Αβραμάκη: «Ο Άρης μετά το παιχνίδι δεν ήθελε να είναι κοντά, δεν ήταν δική μου επιλογή»

Keywords
Τυχαία Θέματα