Τριαντάφυλλος: Έδωσε στεγνά Μπόγδανο – Στέλλα – Πρίαμο – Τραγουδούσαν κομμάτι που βγήκε τον Απρίλιο

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να μην βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο είναι πιστός τηλεθεατής του «Survivor All Star» και έτσι καθημερινά παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στο reality επιβίωσης και σχολιάζει τις εξελίξεις, δείχνοντας τις συμπάθειες αλλά και τις αντιπάθειές του.

Ο γνωστός τραγουδιστής  έχει το θάρρος της γνώμης του και συνεπώς δε μασάει ποτέ τα λόγια του και είναι πάντα ξεκάθαρος και συγκεκριμένος. Παρακολουθώντας το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Survivor All Star» έδωσε στεγνά τον Ηλία Μπόγδανο, τη Στέλλα Ανδρεάδου και τον Μάριο Πρίαμο, παρατηρώντας

μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και δείχνει ότι το πλαίσιο που ζουν οι παίκτες δεν είναι όπως φαίνεται.

Ειδικότερα, ο Τριαντάφυλλος πρόσεξε και μοιράστηκε στα social media πως οι τρεις παραπάνω παίκτες τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό. Ναι, ναι καλά διαβάσετε! Και το ερώτημα που προκύπτει και προβληματίζει τους πάντες είναι το πώς οι παίκτες όχι μόνο άκουσαν αλλά έμαθαν και τους στίχους του εν λόγω τραγουδιού, αφού δεν έχουν πρόσβαση στη μουσική.

Έχουμε ακούσει πολλές φορές τους συμμετέχοντες στο «Survivor All Star» να παραπονιούνται για την πείνα τους αλλά και για το γεγονός ότι δεν ακούνε μουσική. Απ’ ότι φαίνεται, λοιπόν, αυτό είναι ψέμα γιατί το τραγούδι που έλεγαν στο χθεσινό επεισόδιο τα παιδιά κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο τραγουδιστής του.

Ο λόγος για τον Rack και το τραγούδι «Γιορτές».

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου που άναψε φωτιές και δημιούργησε πολλά ερωτήματα στους τηλεθεατές του «Survivor All Star».

Διαβάστε ακόμα:

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού του στην Αλόννησο

 Γιώργος Καραμίχος: Η εξομολόγηση για τον καρκίνο -«Οι ώρες στην εντατική ήταν πολύ αποκαλυπτική περίοδος»

 Νία Βαρντάλος: Η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε για την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη

Keywords
Τυχαία Θέματα