Τριαντάφυλλος: «Η Ελευθερία δεν ήθελε ούτε το χέρι της να δώσει στον Μάριο»

Μία συνάντηση κορυφής είχαμε στον ημιτελικό του «Survivor All Star», αφού η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Καρολίνα Καλύβα συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο, γεγονός που σχολίασε ο Τριανταφυλλος.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι yes» παρουσίασε ένα βίντεο από την αντίδραση της τραγουδίστριας, όταν έφτασε η σειρά της να τη χαιρετήσει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, με τον Τριαντάφυλλο να κάνει διάφορες αποκαλύψεις.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι επικοινώνησε με την Ελευθερία Ελευθερίου

μετά το παιχνίδι και εκείνη του εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήθελε ούτε να του δώσει το χέρι της ούτε να τον αγκαλιάσει, μιας και έχει πληγωθεί πολύ απ’ όσα έγιναν μεταξύ τους.

Ο Τριαντάφυλλος μιλά για τη συνάντηση Ελευθερίας με τον Μάριο

«Η Ελευθερία δεν σηκώθηκε. Εγώ μίλησα με την Ελευθερία, με πήρε τηλέφωνο μετά και μου είπε ότι δεν ήθελε ούτε να του δώσει το χέρι, ούτε να τον αγκαλιάσει, ούτε τίποτα. Είναι πολύ πληγωμένη με όλο αυτό που έχει γίνει.

Η Ελευθερία είναι καταπληκτικό παιδί, την ξέρω και ξέρω πολύ καλά τι έχει κάνει για τον Μάριο. Οπότε, νιώθει πολλή αδικία μέσα της και το έδειξε και χθες μπροστά στις κάμερες», ήταν τα λόγια του Τριαντάφυλλου.

«Η Ελευθερία Ελευθερίου, σε δηλώσεις της, τον έχει στηρίξει ανοικτά τον Μάριο», σχολίασε η δημοσιογράφος και τότε ο Τριαντάφυλλος της απάντησε: «Κωνσταντίνα, επίτρεψέ μου να ξέρω περισσότερα. Οι δηλώσεις της μπορεί να λένε άλλα, αλλά τι λέει η καρδιά της…».

«Η Καρολίνα ήταν πιο ξενερωμένη από την Ελευθερία θα πω εγώ», είπε από την πλευρά της η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Διαβάστε ακόμα:

 Ίσμα Τουλάτου: Συγκινεί το «αντίο» της ΕΣΗΕΑ – Τα τελευταία λόγια πριν καταρρεύσει

 Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Survivor

 Survivor All Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο ημιτελικός;

Keywords
Τυχαία Θέματα