Survivor All Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο ημιτελικός;

Μία ανάσα πριν από το φινάλε βρισκόμαστε στο «Survivor All Star», αφού σε λίγες ώρες πρόκειται να ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός! Ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης είναι οι δύο άνδρες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος και τώρα διεκδικούν τον τίτλο του νικητή αλλά και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε πως στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν εκείνος που τερμάτισε στην τέταρτη θέση, μιας και το τηλεοπτικό κοινό δεν του έδωσε την πρόκριση στον τελικό, ενώ τρίτη κατατάχθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπως ακριβώς είχε συμβεί και την πρώτη φορά που συμμετείχε

το 2021.

Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε ο ημιτελικός του «Survivor All Star»;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο ημιτελικός του «Survivor All Star» σημείωσε στο δυναμικό κοινό 21,2%, ενώ στο σύνολο του κοινού 23,1%. Ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα σκληρός, αφού ο «Σασμός» – που στέφθηκε νικητής της χρονιάς – σημείωσε 22,7% στο δυναμικό και 28,9% στο σύνολο.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα