Άννα Χατζησοφιά: Ξεσπά για την επιστροφή του «50-50» – «Το MEGA δεν περίμενε ούτε το εφετείο»

Το «50-50» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας το βράδυ της Δευτέρας, με το κοινό να του επιφυλάσσει θερμή υποδοχή! Μετά την ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 8 ετών που επιβλήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη από το δικαστήριο, κρίνοντάς τον ένοχο για τις δύο απόπειρες βιασμού, ο ηθοποιός εμφανίζεται πρώτη φορά στην τηλεόραση.

Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν την απόφαση του MEGA να προβάλει ξανά το «50-50» είναι η Άννα Χατζησοφιά. Η γνωστή σεναριογράφος τοποθετήθηκε επί του θέματος, εκφράζοντας την άποψή της μέσω μιας ανάρτησης

στο Twitter. Όπως θα δείτε, η ίδια διαφωνεί με αυτή την επιστροφή.

«Το mega δεν περιμένει καν το εφετείο, φέρνει από Δευτέρα σε prime time τον Πέτρο Φιλιππίδη και το 50-50 ξανά στις οθόνες μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Χατζησοφιά.

Το mega δεν περιμένει καν το εφετείο, φέρνει από Δευτέρα σε prime time τον Πέτρο Φιλιππίδη και το 50-50 ξανά στις οθόνες μας.

Anna Chatzisofia (@AnnaChatzisofia) July 8, 2023

Την ίδια στιγμή, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν την επαναπροβολή του «50-50», με άλλους να τάσσονται υπέρ, λέγοντας πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες σειρές της ελληνικής τηλεόραση και άλλους να είναι κατά, υποστηρίζοντας πως δεν θα έπρεπε να προβάλλονται τα επεισόδια των σειρών που έχει παίξει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Δεν επικεντρώνω τη σειρά αυτή στον Πέτρο Φιλιππίδη. Σαφώς ήταν από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της σειράς, αλλά υπήρχαν και άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα και τη χαρά να δουν μια εμβληματική σειρά να ξαναπαίζεται.

Νομίζω ότι αυτή η απαγόρευση πάγωνε μια σπουδαία δουλειά, που κάναμε με κόπο, πήγε καλά και ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ», δήλωσε ο σκηνοθέτης του «50-50», Βασίλης Θωμόπουλος, στο «Καλοκαίρι yes».

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα