Τσιμτσιλή: Η αντίδραση μετά τη σπόντα της Μελέτη για το «αξίζω, αξίζω»

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλέσαν τα όσα είπε ο Γιώργος Καράβας στη συνέντευξή του «Night Out».

Τα λεγόμενα του μοντέλου και πρώην κριτή του «GNTM» σχολιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας (1/5) και από την ομάδα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Η Ελεονώρα Μελέτη υποστήριξε το μοντέλο και πρώην κριτή του «GNTM», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την αλαζονεία από την υποκρισία. Εμένα η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια

του Καράβα μου λείπει από την τηλεόραση, που είναι γεμάτο ανασφαλείς, υποτιθέμενα ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Ξέρετε ότι στον χώρο μας οι περισσότεροι είναι και ανασφαλείς και δεν είναι ειλικρινείς.

Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (σ.σ. Ζηρδέλη) με το “αξίζω”».

Το «αξίζω-αξίζω» είναι μια φράση που τα τελευταία χρόνια την ακούμε συνεχώς στην εκπομπή «Happy Day». Με αφορμή, λοιπόν, τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται πως έδωσε έμμεσα την απάντησή στην παρουσιάστρια του Mega.

Το πρωί της Τρίτης 2/5, αφού η ίδια καλημέρισε τους τηλεθεατές της με το κομμάτι του Κώστα Μαρτάκη «Αξίζω», είπε, μεταξύ άλλων, στην ομάδα της:

«Για να εκνευρίσουμε και κάποιους που δεν το πιστεύουν και το ακούνε και σου λέει “γιατί το λένε;”. Κάποιοι άνθρωποι. Αξίζω, αξίζω, αξίζω».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

«Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω το “Shopping Star”, μπορώ να κάνω τα πάντα»

Νικολέττα Καρρά: Η εξομολόγηση για τη δύσκολη τριετία που πέρασε -«Με πέτυχε μετά τον χωρισμό»

Έγκυος στο δεύτερό παιδί της η Serena Williams

Keywords
Τυχαία Θέματα