Τζένη Μπότση: «Έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί»

Για το κομμάτι της μητρότητας και τον αγώνα που έδωσε για να κρατάει σήμερα στην αγκαλιά της την κόρη της μίλησε η Τζένη Μπότση.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30/4 στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αντίδρασή της όταν δημοσιογράφος την αποκάλεσε «μανούλα» κι όχι «μάνα» πριν από μερικούς μήνες.

«Ήταν ένα απόσπασμα από πράγματα που είχα πει πριν κι είχαν μία συναισθηματική φόρτιση για εμένα. Μιλάγαμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο

που με είχε φορτίσει συναισθηματκά. Μετά γελάγαμε και με τον δημοσιογράφο. Παρόλα αυτά δεν μου αρέσει το υποκοριστικό και είμαι υπερήφανη που είμαι μάνα.

Το πως θα με προσφωνήσει η κόρη μου είναι κάτι που θα γίνει σπίτι μας. Δεν είναι ωραίο να μειώνουμε το μεγαλείο της μητρότητας. Και ειδικά για μένα που έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί, δεν θέλω να το μειώσω καθόλου. Θέλω να το έχω πολύ ψηλά», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θέλει πολλά κότσια για να τα κάνεις όλα αυτά. Έχουμε ποινικοποιήσει κάποιες λέξεις, θεωρούμε ότι η λέξη “μάνα” έχει μία σκληρότητα αλλά δεν έχει. Έχουμε βάλει κάποιες λέξεις ότι έχουν μία επιθετικότητα, δεν έχουν, εμείς τις κάνουμε. Εγώ την αγαπώ τη λέξη “μάνα”».

Διαβάστε ακόμα:

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση για τη Σίσσυ Χρηστίδου -«Αν σήμερα δεν μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα την μηνύσω»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έφυγε από το σπίτι που έμενε με τον Στάθη Σχίζα;

Απόστολος Γκλέτσος: «Μου έχουν χρεώσει από το προπατορικό αμάρτημα μέχρι ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών»

Keywords
Τυχαία Θέματα