Τζένη Μελιτά: Το… εναλλακτικό bachelorette πάρτι που της οργάνωσαν οι φίλες της πριν από τον γάμο

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σε πολύ λίγο καιρό η Τζένη Μελιτά και ο σύντροφός της, Σπύρος Μαργαρίτης.

Μάλιστα, με αφορμή αυτό το τόσο ξεχωριστό γεγονός που αναμένεται να λάβει χώρα σύντομα, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ δέχτηκε μια ξεχωριστή έκπληξη από τις κολλητές της φίλες.

Συγκεκριμένα, της ετοίμασαν…ένα εναλλακτικό bachelorette πάρτι και της το ανακοίνωσαν με το παρακάτω μήνυμα που της έστειλαν στο κινητό της το βράδυ της Παρασκευής (25/8).

Το μήνυμα που έλαβε η Τζένη Μελιτά
από τις φίλες της για το bachelorette πάρτι

«Αγαπημένη μας κουμπάρα, αύριο στις 11 να είσαι έτοιμη με αποσκευή για ΣΚ, που θα περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον πρόχειρα ρούχα (ιδανικά καλύπτονται πόδια και χέρια), πρόχειρο κλειστό παπούτσι τύπου αθλητικό, μαγιό (ιδανικά μη καλύπτον) και στοιχειώδη λοιπά είδη μπάνιου, βραδινή περιβολή (στην κρίση σου το εύρος καλύμματος) και βασικά είδη διανυκτέρευσης. Πες στον κουμπάρο θα τα πείτε σε περίπου 30 ώρες από τη στιγμή του αποχαιρετισμού, να μην σε ψάξει».

Έτσι, σήμερα το πρωί (26/8) η Τζένη Μελιτά ετοιμάστηκε και οι φίλες της την παρέλαβαν από το σπίτι της,  προκειμένου να ξεκινήσει το bachelorette πάρτι.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως είδαμε, η ίδια και οι κολλητές της ξεκίνησαν ημέρα με…paintball.

Διαβάστε επίσης:

«Με τη σύντροφό μου δεν έχουμε τηλεόραση στο σπίτι, σιχαίνομαι τη χυδαία προπαγάνδα και τα προγράμματα υποκουλτούρας»

Δανάη Λιβιεράτου: Το τρυφερό φιλί στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του -Φωτογραφία

Σοφία Αλιμπέρτη: Η συγκινητική εξομολόγηση στον αέρα του «Ζήσε Αλλιώς» -«Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν θεωρείται δεδομένο»

Keywords
Τυχαία Θέματα