Τζόυς Ευείδη: «Μετά το “Ρετιρέ”, δούλεψα ως σερβιτόρα»

Η Τζόυς Ευείδη ήταν η σημερινή καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο «Στούντιο 4». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα ενώ προέβη και σε μία μεγάλη αποκάλυψη: Αμέσως μετά το τέλος του «Ρετιρέ», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, χρειάστηκε να δουλέψει ως σερβιτόρα για να καλύπτει τα έξοδά της, μιας και δεν είχε θεατρικές προτάσεις.

«Είμαι κομπλεξική, δεν το κάνω, ντρέπομαι να πάω να ζητήσω δουλειά. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο ποτέ. Είχα πάει όμως γονυπετής στον Λειβαδά

να με πάρει στο θέατρο, τα αρχαία χρόνια. Ήθελα να δουλέψω, ήμουν γύρω στα 27-28, μετά τη σχολή. Μου έκανε τη ζωή ποδήλατο για έναν μικρό ρόλο. Με είχαν προτείνει ο Βαλτινός και ο Βούρος.  Είχα κάνει και το Ρετιρέ τότε. Με λυπήθηκε και με πήρε τελικά», είπε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

«Εγώ καλά πέρασα στη ζωή μου. Ήταν επιτυχία το Ρετιρέ. Μετά δεν είχα προτάσεις στο θέατρο, δεν είχα μισή πρόταση. Το θέατρο δεν έπαιρνε της… μόδας τότε. Δεν μπήκα εύκολα στο θέατρο. Ο Κιμούλης με βοήθησε πιο πολύ από όλους. Έκανα μια αντικατάσταση και μετά άρχισε να ανοίγει η δουλειά. Τον εαυτό μου τον μαστιγώνω κάθε μέρα που περνάει. Τότε ήμασταν άνεργοι ηθοποιοί που δουλεύαμε σερβιτόροι. Μετά το Ρετιρέ δούλεψα ως σερβιτόρα βέβαια. Παντού δούλευα. Είχα πάρα πολλές προτάσεις ως σερβιτόρα. Αν είχα τις ίδιες προτάσεις και ως ηθοποιός, θα ήμουν η Βουγιουκλάκη», αποκάλυψε στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός.

«Εγώ ήμουν και λίγο ψώνιο και δεν πήγαινα σε μερικές δουλειές που με φώναζαν. Απέφευγα να πάω στο Δελφινάριο, προτιμούσα να σερβίρω. Καλά να πάθω. Τότε έκαναν επιθεωρήσεις. Και τώρα που το σκέφτομαι πάλι δεν θα πήγαινα. Ήθελα να κάνω άλλα πράγματα», κατέληξε η Τζόυς Ευείδη.

Διαβάστε ακόμα:

 Μιχαήλ Ταμπακάκης: Το «Μαύρο Ρόδο», η συνεργασία με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου και η ψυχοθεραπεία

 Κολωνός: Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης – Τι υποστήριξε στην απολογία της

 Γιώργος Αμούτζας: «Μου αρέσει να κάνω το πρώτο βήμα στο φλερτ, ο άνδρας είναι ο κυνηγός»

Keywords
Τυχαία Θέματα