Βάνα Μπάρμπα για Στέφανο Κασσελάκη: «Μακάρι να συνάδει η λάμψη του με τις πολιτικές του πεποιθήσεις»

Δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου έκανε το πρωί της Πέμπτης 28/9 η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην τηλεοπτική της απουσία αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα στην πρωινή εκπομπή του Star

«Το μόνο που έχω να πω για τον Στέφανο Κασσελάκη είναι πως αν όντως συνάδει η εικόνα του, αυτή η λάμψη, με τις πολιτικές του πεποιθήσεις και είναι έτσι όντως καλές, μακάρι να βγει κάτι καλό για την πατρίδα.

Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω πέρα από το να δούμε τι έπεται», είπε αρχικά για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όσο για την απουσία της από την τηλεόραση, τόνισε στη συνέχεια: «Μου έχει γίνει πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή, ναι και το σκέφτομαι σε όλες τις παραμέτρους. Θα δούμε. Έχει ο Θεός. Σε σίριαλ ποτέ δεν θα ήθελα να ξανακάνω».

Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα συμπλήρωσε: «Φέτος στο θέατρο ετοιμάζω κάτι με μεγάλη αγάπη, κάτι ωραίο. Μου έχει λείψει. Να έρθετε να το δείτε με χαρά. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό έργο, λέγεται “Κυρία καμία” και μιλάει για τις γυναίκες που μένουν μόνες μετά από όσα έχουν περάσει στη ζωή τους».

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο: 

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκινητική ιστορία του νέου μέλους της οικογένειάς της

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα – Την παρηγόρησε ο Σκουλός

Harry Potter: Πασίγνωστος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα