Κόκκινο της φωτιάς: Το απόλυτο χρώμα της νέας σεζόν- Πώς θα το φορέσεις;

Ετοιμαστείτε να γεμίσετε με κόκκινο χρώμα την γκαρνταρόμπα σου καθώς η φλογερή απόχρωση γίνεται το επίκεντρο στον κόσμο της μόδας για το φθινόπωρο του 2023. Από έντονα κομμάτια μέχρι διακριτικές πινελιές, το κόκκινο χρώμα θα κυριαρχήσει στις πασαρέλες και τις ντουλάπες, προσθέτοντας μια ζωντανή και δυνατή πινελιά σε όλα μας τα looks.

Μία από τις βασικές τάσεις για το φθινόπωρο του 2023 είναι το total red look. Οι σχεδιαστές παρουσιάζουν μονόχρωμα σύνολα σε διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή

εμφάνιση. Είτε πρόκειται για ένα κόκκινο φόρεμα, είτε για ένα κόκκινο παντελόνι, είτε για μια κόκκινη φόρμα, αυτή η τάση αποπνέει αυτοπεποίθηση και κάνει μια τολμηρή δήλωση.

H Mary Lawless Lee ποντάρει σε ένα μάξι πλεκτό κόκκινο φόρεμα και κερδίζει τις εντυπώσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Lawless Lee (@marylawlesslee)

Εάν προτιμάτε μια πιο μίνιμαλ προσέγγιση, η ενσωμάτωση κόκκινων τόνων στο ντύσιμό σας είναι ο καλύτερος τρόπος. Τα κόκκινα αξεσουάρ, όπως οι τσάντες, τα παπούτσια και οι ζώνες μπορούν να αναδείξουν αμέσως οποιοδήποτε σύνολο, προσθέτοντας χρώμα και δημιουργώντας ένα υπέροχο outfit. Συνδυάστε ένα κλασικό μαύρο ντύσιμο με μια κόκκινη τσάντα ή φορέστε κόκκινες γόβες με ένα φόρεμα σε ουδέτερο τόνο για μια κομψή και σοφιστικέ εμφάνιση.

Η Rocky Barnes ποντάρει σε ένα φόρεμα σε φλαμένγκο style με κόκκινα λουλούδια και δείχνει υπέροχη.

View this post on Instagram

A post shared by R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes)

Η Sofia Richie επιλέγει ένα κόκκινο ζιβάγκο μέσα από το κομψό γκρι παλτό της και δείχνει χρώμα με μια κίνηση σε όλο το look.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

To κατακόκκινο μάξι φόρεμα της Kylie Jenner από Acne Studios είναι ένα όνειρο και στην πιο σέξι απόχρωση κόκκινου που θα δούμε αυτή τη σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by ᴋɪɴɢ ᴋʏʟɪᴇ ɪs ᴍʏ ʙᴏss ¡fanpage! (@kyliesbae)

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα