Mente Fuerte: Η νέα ανάρτηση όλο νόημα μετά τις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα

Τα προηγούμενα 24ωρα η Δανάη Μπάρκα διαφώνησε δημόσια με τις απόψεις της Μαρίας Σολωμού σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν νεαρά κορίτσια.

«Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος θα έλεγε “γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο”.

Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω

της μουσικής του προάγει αυτό το “όλοι ίδιοι”, “αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά” και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω…

Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να πω “οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας”, όταν ο “σύντροφός” μου… Δεν ορίζει τη Μαρία ο σύντροφός της, όμως, καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της στο Mega, με τα όσα είπε να έφεραν στη συνέχεια την αντίδραση του Mente Fuerte.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ είχε γράψει το εξής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ς, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο. Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας, ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ.

Γυναίκα που έχει φάει το bullying για το σώμα της, κάνει bullying σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά;; Όταν το θύμα γίνεται θύτης».

Για τις αναρτήσεις αυτές του Mente Fuerte η Δανάη Μπάρκα απάντησε σήμερα 28/9 μέσα στην εκπομπή «Fay’s Time».

«Είναι ωραίο να έχουμε οι άνθρωποι διαφορετικές απόψεις, να γίνονται ανοιχτοί διάλογοι, να κουβεντιάζουμε. Μόνο παραγωγικό είναι αυτό. Δεν ξέρω τι εικόνα έχει για εμένα και ούτε χρειάζεται να το αναλύσουμε. Ο καθένας να πορεύεται με τις απόψεις του, με την αισθητή του, με το τι κάνει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Mente Fuerte έδωσε μία νέα απάντηση -προφανώς- στα όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπής της Φαίης. Συγκεκριμένα, μέσα από το αυτοκίνητό του, ο τράπερ έγραψε όλο νόημα σε InstaStory: «Silence is the best responce to a fool – Η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση σε έναν ηλίθιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε: 

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/09/230928181623_BD489CA4B66B8114D6C5D5C83EBB51B7_video_dashinit.mp4

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκινητική ιστορία του νέου μέλους της οικογένειάς της

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα – Την παρηγόρησε ο Σκουλός

Harry Potter: Πασίγνωστος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα