Βασίλης Μπισμπίκης: Αποχαιρετά τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» – Το συγκινητικό μήνυμα

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει». Παρά την καλή πορεία της στου πίνακες τηλεθέασης, η σειρά δεν θα συνεχιστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και έτσι, ένας – ένας οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν το… «Όνειρο».

Τα γυρίσματα για το «Αυτή η νύχτα μένει» ολοκληρώθηκαν και ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να αποχαιρετήσει τον ήρωα που υποδυόταν αλλά και αυτή τη δουλειά, που αγάπησε και χάρηκε πολύ όλη τη χρονιά. Ο

ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία από το νυχτερινό κέντρο της σειράς και έγραψε:

«Το όνειρο τέλειωσε και εγώ νιώθω υπερήφανος για αυτή τη δουλειά. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην ανάρτησή του.

Έτοιμος για το επόμενο επαγγελματικό βήμα ο Βασίλης Μπισμπίκης

Μετά το τέλος της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως είναι έτοιμος για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του. Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με το «Πρωινό», έχει δεχτεί πρόταση να βρίσκεται στον «Σασμό» την επόμενη χρονιά κι όλα δείχνουν πως θα αποτελεί τη νέα μεγάλη είσοδο στο επιτυχημένο σίριαλ.

«Που λέτε να δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη την επόμενη σεζόν; Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα τον δούμε στην νέα σεζόν του Σασμού, την πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha, όπου σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές τα τελευταία χρόνια…», ήταν τα λόγια της Φωτεινής Πετρογιάννη.

Διαβάστε ακόμα:

 Trannos: Στο νοσοκομείο ο τράπερ – «Προσπαθώ να φτιάξω αυτό το πρόβλημα καιρό τώρα…»

 Robbie Williams: Οι Έλληνες celebrities που τα «έσπασαν» στη συναυλία του

 Θάνος Τζήμερος: Η «επίθεση» στη Τζώρτζια Κεφαλά για την εμφάνισή της στη Βουλή

Keywords
Τυχαία Θέματα