Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη φωτογραφία με τον Δημήτρη Λάλο από τον «Σασμό»

Ο «Σασμός» επιστρέφει για τρίτη και τελευταία σεζόν στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με σκοπό να μας δείξει την ιστορία που αγαπήθηκε και γνώρισε τεράστια επιτυχία από την αρχή. Μυστικά που πρόκειται να συνταράξουν έρχονται στο φως την ίδια στιγμή που νέα πρόσωπα επιστρέφουν στο χωριό μη έχοντας τις καλύτερες διαθέσεις. Το παρελθόν κρύβει πολλά και έφτασε η στιγμή να τα μάθουμε.

Στις φρέσκες αφίξεις της καθημερινής σειράς του ALPHA

συγκαταλέγεται ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός πήρε «εσωτερική μεταγραφή», καθώς μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», που ολοκληρώθηκε την περσινή σεζόν, «εισβάλλει» στον «Σασμό» και ο ήρωας που θα υποδυθεί έχει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες ημέρες, με τους πρωταγωνιστές να συναντιούνται και να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορεί τα γυρίσματα να είναι πολύωρα, ωστόσο οι συντελεστές βρίσκουν χρόνο για ξεκούραση ανάμεσα στις αλλαγές των σκηνών.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ποζάρει με τον Δημήτρη Λάλο

Σε ένα από τα διαλείμματα, λοιπόν, οι δύο άνδρες, Βασίλης Μπισμπίκης και Δημήτρης Λάλος, έβγαλαν μια φωτογραφία από τα παρασκήνια, την οποία ο πρώτος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram. Φορώντας μαύρα πουκάμισα ποζάρουν σοβαροί στον φακό, δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση από την είσοδο του Βασίλη Μπισμπίκη στον «Σασμό».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο νέος ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά «Σασμός»

Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο! Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Ό,τι έγινε έγινε. Είναι παρελθόν. Γιατί τώρα έρχονται οι μεγάλες ανατροπές! Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης.

Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες ώρα μηδέν! «Σασμός» Ο Επίλογος. Η τρίτη χρονιά του «Σασμού» έρχεται σαρωτική, από τον Alpha! Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το νέο πρόσωπο, το οποίο θα μπει στην ιστορία του «Σασμού», στην τρίτη σεζόν της σειράς για να φέρει, στην κυριολεξία, τα πάνω κάτω.

Είναι ο «εισβολέας», ο αστάθμητος παράγοντας, το πρόσωπο που φτάνει απροειδοποίητα στην Άνω Ποριά. Πόσο θα επηρεάσει η παρουσία του τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε;

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Δανέζη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δε μου χρωστάει και δεν του χρωστάω»

Έλενα Γαλύφα για «Shopping Star»: «Κανείς δεν περίμενε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα…»

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό -«Το στομάχι μου είναι κόμπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα