Βασίλης Μπισμπίκης: Στο γήπεδο μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα -Φωτογραφία

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (30/4) Αλέξης Τσίπρας και Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο γνωστός ηθοποιός, σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, παρακολουθήσουν το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι δυο άνδρες είναι ένθερμοι οπαδοί της πράσινης ομάδας.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται συχνά στο γήπεδο για να παρακολουθεί τα ματς της αγαπημένης του ομάδας, ωστόσο χθες στο α’ ημίχρονο πήγε στα «επίσημα», όπου ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να σχολιάζει τις φάσεις του παιχνιδιού με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ήρθε 0-0.

Πρόσφατα, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο news247.gr και τον δημοσιογράφο Θεοδόση Μίχο και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Πώς σου φαίνεται ότι μάλλον περισσότεροι απ’ όσους ξέρουν τι σόι καλλιτέχνης είσαι, μπορεί να συζητάνε για ό,τι έκανες ένα τυχαίο βράδυ με τη σύντροφό σου;

Έχει ένα κόστος όλο αυτό, μπορεί και καλλιτεχνικό, αλλά αν τα βάλεις σε μια ζυγαριά, τελικά τι είναι πιο σημαντικό; Η ζωή δεν είναι πιο σημαντική από την τέχνη; Τα βάζω λοιπόν σε αυτή τη ζυγαριά και λέω: εγώ φίλε είμαι καλά. Έχω χρόνο για το καλλιτεχνικό κομμάτι. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι. Θα δείξει ο χρόνος αν θα γίνω ένας κακός celebrity. Πρώτα είναι η ζωή και μετά όλα τ’ άλλα. Αν δεν ζεις όπως θες, τι να την κάνεις την τέχνη;

Διαβάστε επίσης:

Τζούλια Νόβα: Το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της και το μήνυμα αγάπης -«Δεν χρειάζεσαι πολλά για να είσαι ευτυχισμένος»

«Η Ρένα Βλαχοπούλου μού το κρατούσε αυτό μέχρι που πέθανε»

Παγιδευμένοι: Ώρες αγωνίας για την Άννα που βρίσκεται στο νοσοκομείο -Ο Σπύρος ύποπτος στο στόχαστρο Ανδρέα και Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα