Βάσω Λασκαράκη: Το διαζύγιο και η σχέση της με τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν η σημερινή καλεσμένη της Τζένης Μελιτά και του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιο και στην προτεραιότητα που οφείλουν να δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους αλλά και στη σχέση της με τα παιδιά του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου.

«Μακάρι τα ζευγάρια με παιδιά να πήγαιναν

σε ειδικούς και παιδοψυχολόγους, όταν αποφάσιζαν να χωρίσουν, γιατί συνήθως βγαίνει πολύ το “εγώ” εκείνη τη στιγμή και γίνεται ένας φαύλος κύκλος προς τον εαυτό μας ή προς τους γονείς, το ζευγάρι, θέλει ο ένας να εκδικηθεί τον άλλον και το παιδί να γίνεται το μπαλάκι. Αυτό είναι το χειρότερο σε έναν χωρισμό», επισήμανε στην αρχή της κουβέντας η Βάσω Λασκαράκη.

Και συνέχισε, τονίζοντας πως τα παιδιά πρέπει πάντα να αποτελούν προτεραιότητά: «Μπορεί να πληγώθηκε ο ένας ή άλλος, αλλά το θέμα είναι οι γονείς να πάρουν αποστάσεις. Κανένας δε μπορεί να κάτσει με το ζόρι. Τι θέλεις; Να είσαι με έναν άνθρωπο με το ζόρι; Θα το προσπαθήσεις, θα το παλέψεις. Αφού το τερματίσεις και μετά…

Θέλει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για να μείνεις σταθερός, ακέραιος και ανεπηρέαστος γιατί είναι και οι γύρω-γύρω που κάνουν μεγάλη ζημιά, οι φίλοι, οι συγγενείς, που βάζουν λόγια, λένε τι θα έκαναν εκείνοι. Όταν υπάρχουν παιδιά, όλα πρέπει να γίνονται με γνώμονα τα παιδιά».

Ακόμα, η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της έχει δύο παιδιά και περιέγραψε τη σχέση τους: «Ο σύζυγός μου έχει δυο παιδάκια. Στην αρχή είναι πάρα πολύ περίεργο αλλά και όμορφο, όταν έρχονται σε επαφή αυτά τα παιδιά μεταξύ τους. Έχουν ένα ένστικτο και αρχίζουν και χτίζουν μια σχέση μεταξύ τους. Βέβαια, πρέπει να είσαι πολύ ανοιχτός σε αυτό γιατί, πάντα ξεκινάει από τους μεγάλους.

Όπως στα διαζύγια τα παιδιά καταστρέφονται από τους μεγάλους, έτσι και σε αυτές τις ενώσεις πάλι από τους μεγάλους ξεκινάει το κακό. Αν είσαι ανοιχτός, δεν ξεχωρίζεις και προσπαθείς να τα έχεις όλα στο τραπέζι θα πορευτούμε όλοι με πολύ ωραίο τρόπο».

Διαβάστε ακόμα:

 Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι! Το τρολάρισμα του τραγουδιστή

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Κόβει» την ανάσα η θέα από το καινούργιο σπίτι της, μετά τις φήμες χωρισμού

Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η επαγγελματική σχέση μας δεν πήγε όπως ήθελα»

Keywords
Τυχαία Θέματα