Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι! Το τρολάρισμα του τραγουδιστή

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που συμπορεύονται αγαπημένοι μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ημέρα για το ζευγάρι, καθώς έχουν επέτειο γάμο. Σαν σήμερα 26 χρόνια πριν, ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην κοινή πορεία τους.

Την αποκάλυψη έκανε ο γνωστός τραγουδιστής μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης στο προφίλ του στο Instagram.

Ο Διονύσης Σχοινάς ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους, στην οποία κρατούνται χέρι-χέρι και έχουν θέα το απέραντο γαλάζιο, σημειώνοντας:

«26 χρόνια μαζί! Καμιά τριανταριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά @kaitigarbi είσαι ελεύθερη!!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionisis Sxoinas (@dionisis_sxoinas)

«Την πρώτη φορά που είδα την Καίτη Γαρμπή δεν μου άρεσε. Πρέπει να ήταν κρυωμένη εκείνη την ημέρα, δεν μου άρεσε και όπως τραγουδούσε και γενικά στους κοντινούς μου είχα πει ότι δεν μου άρεσε. Μετά βγαίνει στη Eurovision και τρελάθηκα! Έλεγα “κοίτα θράσος η τύπισσα που βγήκε έτσι”.

Έχει και μοναδική χροιά, δεν ξέρω αν άλλη γυναίκα στην Ελλάδα έχει τέτοια χροιά, είδα και τις ματάρες της και τρελάθηκα. Μετά την είδα με τον Λιβιεράτου και του είπα ότι θα την παντρευτώ. Ήταν η γυναίκα που έβλεπα στα όνειρά μου», είχε δηλώσει ο Διονύσης Σχοινάς για την Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή του στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Σχετικά με την πρόταση γάμου που έκανε live, ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε: «Εκείνη η βραδιά ήταν γενικά ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Με την πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι, που δεν ήξερε κανείς αν θα το κάνω. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον βοηθό τότε της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου. Μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το πέταξα πιο πολύ για να το κάνω και το έκανα..

Δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το Μπράβο. Ήταν τέλειο, το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μες στο μυαλό και στην καρδιά της Καίτης, αν τότε την εξέθεσα εκείνη την ώρα και πόσοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα. Έβαζαν στοιχήματα πως μέσα σε δύο χρόνια θα έχουν χωρίσει. Με ενοχλούν γιατί δεν μπορώ να απαντήσω».

Διαβάστε ακόμα:

 Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η επαγγελματική σχέση μας δεν πήγε όπως ήθελα»

 Φαίη: «Να αποθεώσουμε αυτόν τον αθλητή» – «Τρέλα» με την περιγραφή του δημοσιογράφου

 Ράνια Θρασκιά για τις εκλογές: «Φοβάμαι, ξυπνάω και κοιμάμαι με πόνο στο στομάχι»

Keywords
Τυχαία Θέματα