Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Κόβει» την ανάσα η θέα από το καινούργιο σπίτι της, μετά τις φήμες χωρισμού

Κι ενώ υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες ημέρες ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας αποφάσισαν να χωρίσουν, η επιχειρηματίας έχει ήδη μετακομίσει στο ολοκαίνουργιο σπίτι της και προσπαθεί σιγά – σιγά να ανοίξει τις κούτες και να τακτοποιηθεί.

Μπορεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας να επιλέγουν να μην μιλούν δημόσια για τη σχέση τους, αφήνοντας έτσι ανοιχτό κάθε σενάριο και ενδεχόμενο, όμως η κίνηση της influencer να μετακομίσει σε άλλο σπίτι, φεύγοντας από το διαμέρισμα όπου ζούσε με τον νικητή του Survivor,

πυροδότησε τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 4/5, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα βίντεο από το εσωτερικού του σπιτιού της, δείχνοντάς μας κάποιους από τους χώρους, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε την εντυπωσιακή θέα από το μπαλκόνι της.

Πρόκειται για μια θέα που «κόβει» την ανάσα, καθώς το σπίτι της φαίνεται πως βρίσκεται στην «καρδιά» της Αθήνας και έχει θέα στο Ζάππειο. «New era», σημείωσε χαρακτηριστικά, κάνοντας έτσι ένα σχόλιο με πολλά νοήματα.

«Διαφορετικά μπήκε ο Μάιος για εμένα, είναι και ο αγαπημένος μου μήνας… Καρδούλα μου δεν θα σου μιλήσω για τα προσωπικά μου, είναι όλα καλά, είναι όλα όμορφα περνάμε πολύ καλά. Ετοιμάζουμε και τη νέα συλλογή με τα μαγιό τώρα, δουλεύω πολύ τρέχω ασταμάτητα, έχω και την φωτογράφιση σε δύο μέρες, δεν έχω να σου πω κάτι άλλο.

Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι εύκολα, η ζωή αλλάζει, η ζωή προχωράει, πολλά πράγματα αλλάζουν δεν είναι όλα δεδομένα στη ζωή. Όλα καλά και όλα όμορφα. Φιλάκια πολλά», ήταν τα λόγια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στις δηλώσεις της στη «Super Κατερίνα».

Διαβάστε ακόμα:

 Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η επαγγελματική σχέση μας δεν πήγε όπως ήθελα»

 Φαίη: «Να αποθεώσουμε αυτόν τον αθλητή» – «Τρέλα» με την περιγραφή του δημοσιογράφου

 Ράνια Θρασκιά για τις εκλογές: «Φοβάμαι, ξυπνάω και κοιμάμαι με πόνο στο στομάχι»

Keywords
Τυχαία Θέματα