Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε τον λόγο που «ναυάγησε» η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1

Μπορεί για καιρό να ακουγόταν ότι θα παρουσιάσει ένα νέο ολοκαίνουριο project μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, όμως τελικά η συνεργασία της με το κανάλι «ναυάγησε» πριν καν ακόμη αρχίσει.

Ο λόγος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποίο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark» και αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- τον λόγο για τον οποίο δεν ευδοκίμησε η συνεργασία αυτή.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε

ότι δεν υπήρχε συναντήληψη με τον ΑΝΤ1 για το περιεχόμενο του εν λόγω project, γι’ αυτό και τελικά αποφάσισε να μην προχωρήσουν.

«Τα δήλωσα αυτά που είχα να πω. Δεν υπήρχε συναντήληψη στο περιεχόμενο της εκπομπής που θα έκανα στον ΑΝΤ1. Με προσέγγισαν για ένα live πράγμα, μετά έγινα γραμμένο πιθανόν, δε συμφωνήσαμε γενικώς. Οπότε, είναι πιο συνεπές όταν πιστεύω ότι κάτι δε θα είναι αυτό που εγώ μπορώ να δώσω στον κόσμο», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Και πρόσθεσε: «Εγώ έχω κάνει στροφή πλέον. Θέλω μέσα από την τηλεόραση, όσο και αν φαίνεται ρομαντικό αυτό, να δώσω λίγο από το φως, να δώσω τη θετική προσέγγιση της ζωής και αν δε μπορώ να το κάνω αυτό, καλύτερα να μην το κάνω. Το σεβάστηκαν οι άνθρωποι, τους το εξήγησα και όλα καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για όλο αυτό το ενδιαφέρον που έδειξε».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι εφόσον οι δυο πλευρές δεν έδωσαν τελικά τα χέρια, όπως όλα δείχνουν, την συγκεκριμένη εκπομπή θα την παρουσιάσει η Ελίνα Παπίλα.

Διαβάστε ακόμα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθαρίζει για τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τη Μαρία Αντωνά -«Με ενέπλεξε και εμένα»

Oscars 2023: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές! 

Εβελίνα Παπούλια σε Αφροδίτη Λιάντου: «Είμαι ευγνώμων που είσαι κόρη μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα