Βίκυ Κάβουρα: Αγκαλιά με τον Γιώργο Τζαβέλλα και τη μητέρα του μετά τη νίκη της ΑΕΚ

Στιγμές μεγάλης χαράς και συγκίνησης έζησαν την περασμένη Κυριακή οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, καθώς οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να κερδίσουν το πρωτάθλημα και να σηκώσουν το πολυπόθητο κύπελλο.

Ο νέος σύντροφος της Βίκυς Κάβουρα, Γιώργος Τζαβέλλας, παίζει στην ΑΕΚ κι έτσι η αγαπημένη του δεν γινόταν να απουσιάζει από τις κερκίδες. Η γνωστή ηθοποιός παρακολούθησε με αγωνία τον αγώνα και καμάρωσε τον ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο.

Εκτός

από τη Βίκυ Κάβουρα, παρούσα στον αγώνα ήταν και η μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα, Ματθίλδη Μαρνέρη, στην οποία ο αθλητής έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Μετά τη νίκη της ΑΕΚ, μητέρα και σύντροφος κατέβηκαν στο γήπεδο για να συγχαρούν τον Γιώργο Τζαβέλλα και τους υπόλοιπους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Εκεί, ήταν και ο φωτογραφικός φακός που φυσικά απαθανάτισε το ζευγάρι τόσο εντός γηπέδου όσο και στα αποδυτήρια. Ο ποδοσφαιριστής δε δίστασε, μάλιστα, να φωτογραφηθεί με τη μητέρα και τη σύντροφό του, οι οποίες πόζαραν στον φακό φορώντας κασκόλ και μπλούζα της ομάδας αντίστοιχα.

Η Βίκυ Κάβουρα χαμογελούσε πλατιά δίπλα στον Γιώργο Τζαβέλλα κι εκείνος ήταν πολύ χαρούμενος που βρισκόταν στο πλευρό του σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την καριέρα του.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Λιάγκας για παρεξήγηση με Τσιμιτσέλη: «Ήταν από τις περιπτώσεις που με στενοχώρησε γιατί…»

Χάρης Γιακουμάτος για Survivor All Star: «Ζουν τη ζωή του “κακού” χωριού, έχουν μπει στο δικό τους σύμπαν πια»

 Ελένη Μενεγάκη: Παραλίγο να πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης – «Είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα