Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Με τον άντρα μου έκανα εγώ την πρώτη κίνηση»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για την εμπειρία της στο «Asia Express» ενώ αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη, πριν από 16 χρόνια.

Αναφορικά με τη γνωριμία τους, η creative director εξομολογήθηκε πως εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση για να έρθουν πιο κοντά: «Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 16 χρόνια. Η γνωριμία μας έγινε σε στούντιο φωτογράφισης. Εγώ δούλευα τότε εκεί και ενώ κατέβαινα τη σκάλα εκείνος έμπαινε μέσα. Δεν ανέβηκα

ξανά επάνω στο αφεντικό να κάτσω να κάνω photoshop. Έκατσα και έκανα βόλτες μέσα στα πλατό και του έπιασα συζήτηση. Τον ρώτησα που μένει και μου απάντησε Εξάρχεια, οπότε του είπα ότι είμαστε γείτονες και θα επιστρέψουμε μαζί… Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση».

Όταν η Ναταλία Γερμανού τη ρώτησε πώς καταφέρνουν και κρατάνε τη σχέση τους θερμή, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Φέτος το καλοκαίρι κάναμε μία κίνηση μετά από 11 χρόνια και πήγαμε δέκα ημέρες διακοπές μόνοι μας στην Κίμωλο. Κάπως με τα παιδιά κι όταν γίνεσαι οικογένεια ξεχνιέσαι λιγάκι γιατί είναι και οι συνθήκες έτσι. Είναι ωραίο, λοιπόν, όταν τα παιδιά φτάσουν σε μια ηλικία που μπορείς όντως να τα αφήσεις στον παππού και στην γιαγιά χωρίς να χάσεις τον παππού και τη γιαγιά, είναι καλό να παίρνεις χρόνο και να θυμάσαι πώς είναι να είσαι μόνος σου».

Διαβάστε ακόμα:

 Ευγενία Δημητροπούλου: «Ήθελα τόσο πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί που θα έκανα ό,τι χρειαζόταν»

 Βίκυ Κουλιανού: «Έκανα δοκιμαστικό για το GNTM, αλλά αποφασίστηκε κάτι άλλο»

 Ίκερ Κασίγιας: Ανακοίνωσε ότι είναι γκέι μέσω ενός tweet και μετά το διέγραψε

Keywords
Τυχαία Θέματα