Ζέτα Δούκα: «Τώρα θα μας αφανίσει όλους! Χωρίς καμία εξαίρεση»

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται από το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ελλάδα, λόγω των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε αρκετές περιοχές και έχουν προκαλέσει τεράστιες καταστροφές.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλημμυρίσει από εικόνες των περιοχών που έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ πολλοί ήταν και οι γνωστοί Έλληνες που μέσα από αυτά  θέλησαν να εκφράσουν τη θλίψη και τη συμπαράστασή τους για όλα αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν τα τελευταία

εικοσιτετράωρα στη χώρα μας.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ζέτα Δούκα, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε τις σκέψεις της για τις αλλαγές που προκαλούν οι φωτιές τόσο στις ζωές μας όσο και στη φύση.

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

«Η φύση, τα δέντρα, η θάλασσα, όλα τα ζωντανά πλάσματα, είναι οι ρίζες μας. Όλοι προερχόμαστε από το ίδιο κύτταρο. Κι όλοι θα αφανιστούμε με τον ίδιο τρόπο. Και οι εμπρηστές. Και οι έχοντες συμφέροντα πάσης φύσεως. Και αυτοί που νίπτουν τας χείρας τους για να γλιτώσουν πρόσκαιρα τη τιμωρία. Και οι μικρόνοες που θεωρούν εαυτούς άτρωτους και υπεράνω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Αυτή η γη θα μπορούσε να μας θρέψει εάν ζούσαμε αρμονικά. Τώρα όμως θα μας αφανίσει. Όλους! Χωρίς καμία εξαίρεση…», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης:

Μίλτος Τεντόγλου: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Νίκος Οικονομόπουλος: Άγριο ξύλο σε live του στην Καβάλα -Βίντεο

Πέννυ Μπαλτατζή: Η εξομολόγηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της -«Την ώρα που γέννησα το παιδί μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα