Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τα τρυφερά λόγια του συντρόφου της, Διαμαντή Καραναστάση – Πώς γνωρίστηκαν;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική ζωή της και μίλησε για τον σύντροφό της και ηθοποιό, Διαμαντή Καραναστάση. Κατά τη διάρκεια της

συνέντευξης, η παρουσιάστρια παρουσίασε ένα βίντεο – έκπληξη του ηθοποιού που μιλάει για την αγαπημένη του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης. Η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα και εκ τότε συμπορεύονται στη ζωή. Σύμφωνα με τον Διαμαντή Καραναστάση, δύο δυναμικοί άνθρωποι μπορούν να υπάρξουν μαζί, ενώ αποκάλυψε πως συνήθως εκείνη υποχωρεί στις συγκρούσεις τους.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος που είναι στη ζωή μου. Υπήρξε μία σχέση που εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο. Είναι μία ακτιβίστρια, δεν είναι πολιτικός.

Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί με πολύ έντονο τρόπο. Τότε έλεγαν «μαζέψτε την τρελή. Όποιος γνωρίσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου λέει τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή και τι γλυκό κορίτσι», ανέφερε αρχικά ο Διαμάντης Καραναστάσης.

Και συνέχισε: «Μπορούν να συμβαδίσοτυν δύο δυναμικοί άνθρωποι υπάρχουν συγκρούσεις. Η αλήθεια είναι ότι υποχωρεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί με πολύ έντονο τρόπο.

Τότε έλεγαν ”μαζέψτε την τρελή”. Όποιος γνωρίσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου λέει τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή και τι γλυκό κορίτσι».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Γιώργος Κόρομι: Με αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό επιστρέφει στην Ελλάδα

 Λούκας Γιώρκας: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός… Αν μου έλεγε όχι, θα την πέταγα από τον γκρεμό»

 Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα επίμονο stalker… Ήθελε να μου γνωρίσει τον ανιψιό του»

Keywords
Τυχαία Θέματα