Κώστας Καραφώτης: H πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Κάτια Μάνου -Φωτογραφίες

Ο Κώστας Καραφώτης είναι εδώ και αρκετούς μήνες ερωτευμένος με μια ξανθιά οπτασία, την Κάτια – Νανά Μάνου. Οι δυο τους έχουν βρει όλα όσα έψαχναν ο ένας στον άλλον και περνάνε τέλεια μαζί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη, o Κώστας Καραφώτης και η αγαπημένη του που κατάγεται από τα Τρίκαλα -όπως και εκείνος- πλέον συγκατοικούν.

Πριν

από λίγες ημέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Κώστας Καραφώτης και η Κάτια – Νανά Μάνου επέλεξαν να πάνε για ένα χαλαρό δείπνο, ωστόσο οι παπαράτσι καραδοκούσαν.

Η Κάτια – Νανά Μανού λατρεύει την γυμναστική και της αρέσει η ζωγραφική. Παράλληλα, κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό την διάδοση τους.

Το ζευγάρι έκανε Πρωτοχρονιά στο Μιλάνο, όπου και πόζαρε από το ίδιο σημείο στους δρόμους της πόλης, προδίδοντας έτσι στα social media το κοινό τους ταξίδι.

View this post on Instagram

A post shared by Katia Nana (@katia_nana_manou)

Πριν από λίγο καιρό, ο Κώστας Καραφώτης παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Happy Day» για την ευχή που είχε κάνει πέρυσι να του φέρει το 2022 πολλή αγάπη και μια σύντροφο: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Μπορεί να εκπληρώθηκε αυτή η ευχή και άλλες δέκα. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος πολύ και αρκετά δημιουργικός».

Διαβάστε ακόμα:

Μπο: Η αποκάλυψη για το σοβαρό ατύχημα που είχε με τον πατέρα του

Μαίρη Συνατσάκη: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι είναι κορίτσι

Survivor All Star: Η στιγμή που η Ελευθερίου κατασκόπευε τη συνέντευξη του Μαρτίκα -«Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα