Ήπια άνοδος στις ευρωαγορές

Ελαφρώς ανοδικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια καθώς συνεχίζεται το θετικό μομέντουμ της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 άνοιξε με ήπια άνοδο 0,1% και αυτή την ώρα καταγράφει ;anodo 0,20% στις 445,11 μονάδες. Οι μετοχές του κλάδου ταξιδιών οδηγεί τα κέρδη με άνοδο 0,9%.

Στις επιμέρους αγορές, ο βρετανικός FTSE 100 με άνοδο 0,12%, ο γερμανικός DAX ενισχύεται κατά 0,15%, ο γαλλικός CAC 40 με άνοδο 0,23%, ο ιταλικός FTSE MIB κερδίζει 0,32%  και ο ισπανικός ΙΒΕΧ 35 οριακά ανοδικά κατά 0,03%.

Οι

αγορές της περιοχής έκλεισαν με επιφυλακτική άνοδο την Παρασκευή, μετά από ένα εβδομαδιαίο ράλι που οφείλεται στα ισχυρά εταιρικά κέρδη και έναν πιο ήπιο τόνο των κεντρικών τραπεζών.

Αλλού, κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα αμερικανικά futures δεν σημείωσαν μεταβολές, ενώ οι περισσότερες ασιατικές αγορές σημείωσαν κέρδη μετά τις ήπιες ανακοινώσεις για την αγορά εργασίας στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα κάτι που βοήθησε να μειωθούν οι προσδοκίες για την αύξηση των επιτοκίων. Οι μετοχές στη Νότια Κορέα σημείωσαν σημαντική άνοδο μετά την εκ νέου επιβολή της απαγόρευσης του short selling.

Διαβάστε ακόμη 

Περιθώριο για νέες παροχές μισού δισ. ευρώ επιπλέον

Η φοροδιαφυγή, τα μέτρα και το ΜM, το νέο γκάλοπ που βγάζει στα ίσια ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, οι πωλήσεις μεριδίων Εθνικής και Τράπεζας Πειραιώς, ο Φάις, η Καλογήρου και ο Πρόδρομος 

Βιτάλι Μπορίσοφ: «Τo Elounda Hills είναι το όνειρο και το έργο της ζωής μου»- Εκκίνηση εργασιών με τη μαρίνα (pic)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα