Άσπα Τσίνα: Αποκαλύπτει την ηλικία της σε μια σπάνια συνέντευξή της

14:41 17/9/2019 - Πηγή: People

Είναι πια πολύ μακρινή η εποχή που μας απασχολούσε με τα όσα έκανε μέσα στο Fame Story 1. Ήταν το 2003 όταν γνωρίσαμε την Άσπα Τσίνα μέσα από το ριάλιτι και προφανώς από τότε έχει γίνει κοσμογονία στη ζωή της.

Καταπιάστηκε με τη μουσική, έβγαλε κάποια τραγούδια, μετά γέννησε τον γιο της και απομακρύνθηκε από αυτά, μετακόμισε για να ζήσει μόνιμα στα Τρίκαλα, γενικώς προτίμησε να χαθεί για λίγο. Τα τελευταία χρόνια την έχουμε δει σε διάφορες συνεντεύξεις,

κυρίως στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το 2Night Show.

Αυτή τη φορά ήταν η εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΪ όπου η Άσπα Τσίνα μίλησε για τη ζωή της σήμερα και τα νέα της βήματα στη μουσική με τον Φοίβο να της γράφει τραγούδια.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω με τον Φοίβο. Η ζωή είναι ανατρεπτική και αυτή είναι η μαγεία της. Δε μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους. Θα ήταν προβληματικό. Εμένα θα με προβλημάτιζε. Έπρεπε να φύγω από την Αθήνα. Δε μετανιώνω που έκανα τον γιο μου και τον μεγάλωνα μόνη μου για 10 χρόνια. Τώρα είναι 11 ετών ο γιος μου. Στο Fame Story ήμουν 25 ετών, τώρα είμαι 42 ετών. Είμαστε στενοί φίλοι με το Νότη Χριστοδούλου, έχουμε επικοινωνία και με τον Νίνο».


Keywords
Αναζητήσεις
ασπα τσινα ηλικια, ασπαηλικια
Τυχαία Θέματα
Άσπα Τσίνα, Αποκαλύπτει,aspa tsina, apokalyptei