Μάριος Φραγκούλης: «Μην κάνετε το ταλέντο σας πρόβλημά σας!»

19:41 8/6/2019 - Πηγή: People

Ο Μάριος Φραγκούλης είναι χωρίς αμφιβολία ένας εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος που δεν συνηθίζει να έχει ξεσπάσματα. Το αντίθετο θα έλεγε κανείς, ο γνωστός τενόρος είναι θα έλεγε κανείς μια ήρεμη δύναμη.

Ωστόσο και οι ήρεμες δυνάμεις δικαιούνται να έχουν λόγο και να εκφράζουν τις αντιρρήσεις και τις διαφωνίες τους όταν κάτι δεν τους αρέσει.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Μάριο Φραγκούλη όταν είδε στο instagram, ένα βίντεο που δημοσίευσε η επίσης ταλαντούχα, Ασπασία Λεβέντη.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε την ίδια να ερμηνεύει δίπλα στον Βασίλη Λέκκα το «Καρούζο».

Το αποτέλεσμα όμως φαίνεται πως δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Μάριο Φραγκούλη για αυτό και έκανε ένα όχι και τόσο θετικό σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της ερμηνεύτριας.

«Αχχχχχ είστε και οι δύο πολύ καλοί αλλά μην ξεπερνάμε και όλα τα όρια …. επιτέλους σοβαρευτείτε!!!! Κύριε Λέκκα μην κάνετε το ταλέντο σας πρόβλημά σας!» έγραψε χαρακτηριστικά ο τενόρος.

Βέβαια δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να κατακρίνουν τον τενόρο για το σχόλιο του.

«Το Caruso είναι ένα βαθιά ερωτικό τραγούδι και όχι ένα μελαγχολικό επικό μοιρολόι, δεν περιμένω να δείτε την διαφορά, τουλάχιστον μουσικά, αφήστε λοιπόν τα υπόλοιπα που είπατε να τα κρίνουν αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν από μουσική. Ο Lucio Dalla ήταν ένας απλός και χαμηλών τόνων ερμηνευτής και τραγουδούσε με την ψυχή του και χωρίς καμία έπαρση! Ζηλοφθόνος ίσως είστε εσείς, λύπαμαι για την ανόητη απάντησή σας!»  απάντησε ο Μάριος Φραγκούλης σε ένας από τους επικριτές του ενώ σε έναν άλλο σχολίασε «Νομίζω πως δεν μπορείτε να κρίνετε μια γνώμη ενός καλλιτέχνη ειδικά όταν έχει κάνει τόσα πολλά για το δικο σας Foundation! Λυπάμαι που ακόμα και εσείς μου επιτίθεστε… ελπίζω να απολογηθείτε!»

Δείτε το σχόλιο του Μάριο Φραγκούλη

View this post on Instagram

Caruso. @vasilis.lekkas @voutsikakis An excellent night for the @ifgofficial and the @oloi_mazi_boroume Many thanks to the artists, @skaitv.gr, @ispanolios, @saloutsi @aegeanairlines @technopolis_athens , @alkisalgianakis @nelly_fili @john_moustaki @ngradio @nkom2000 @eleni.mitreli @anastasiatamouridou

A post shared by Aspasia Leventis (@ifgofficial) on Jun 6, 2019 at 12:56am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα