"Δε με νοιάζει η φυλακή, αν μου πάρουν τη Μαρία θα πεθάνω"

Την ώρα που η μικρή Μαρία βρίσκεται στην αγκαλιά των ειδικών του "Χαμόγελου του παιδιού" όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από το θρίλερ των Φαρσάλων, καθώς τώρα η τσιγγάνα που μεγάλωνε την μικρή Μαρία, ζητάει πίσω το κοριτσάκι.

«Δεν με μοιάζει η φυλακή, αν μου πάρουν τη Μαρία θα πεθάνω» δηλώνει μέσω του δικηγόρου της και σημειώνει ότι θα πει όλα όσα γνωρίζει για την πραγματική μητέρα προκειμένου να λάμψει η αλήθεια η ίδια ισχυρίζεται

ότι γνωρίζει.

Οπως δήλωσε στο Newsit η δικηγόρος του ζεύγους των Ρομά που εμφανίζονταν ως γονείς της μικρής Μαρίας, Μαριέττα Παλάβρα «οι εντολείς μας εμμένουν στην αρχική τους θέση και τους έχει ζητηθεί, από όλους τους συνηγόρους υπεράσπισης να πούνε την αλήθεια και μόνο για το πως έχουν γίνει τα πράγματα γιατί αυτό θα βοηθήσει και τους ίδιους και τη διαλεύκανση της υπόθεσης».

«Αν μου πάρουν τη Μαρία έχω πεθάνει"

Κλαίει και οδύρεται η τσιγγάνα και ζητάει να δει το κοριτσάκι « Αν μου πάρουν τη Μαρία θα πεθάνω, δεν με νοιάζει η φυλακή» μεταφέρει στο newsit η συνήγορος της γυναίκας που κρατούσε το κοριτσάκι.

"Η πελάτισσά μου την οποία πήγα και είδα χθες για να συζητήσουμε λεπτομέρειες της υπεράσπισης ενόψει της σημερινής της απολογίας έκανα 45 λεπτά να την ηρεμήσω από τα κλάματα".

"Με εκλιπαρούσε να της πω τι γίνεται με το κορίτσι, με εκλιπαρούσε να της πω πως είναι η Μαρία.

Οταν της είπα "εντάξει, η Μαρία είναι σε καλά χέρια" μου είπε "νομίζεις πως ενδιαφέρει η φυλακή;Αν εμένα μου πάρουν τη Μαρία έχω πεθάνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα