"Ξεφτίλισε" τον Βαρεμένο-Αρβανίτη ο Άδωνις!

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάει με τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο υπουργός Υγείας ήταν καταιγιστικός στη συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Βαρεμένο αφού ανέφερε για ακόμα μία φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί συμφέροντα των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών και γι` αυτό δεν ψηφίζει

τη ρύθμιση για τη μείωση των φαρμάκων. "Αυτά που εισηγούμαστε κόβουν από τη φαρμακοβιομηχανία το ποσό των 480 εκατ. ευρώ μειώνοντας τις τιμές των φαρμάκων, εκ των οποίων τα 390 εκατ. λαμβάνονται από on patent και off patent. Είναι κατά βάση πολυεθνικών εταιρειών. Τα άλλα 90 εκατ. προέρχονται από τις κατηγορίες των γενοσήμων που είναι από ελληνικές εταιρείες" τόνισε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση και στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" λέγοντας πως δεν θεωρεί τυχαίο το ότι ο ραδιοσταθμός παίζει διαφημιστικά σποτ φαρμακοβιομηχανιών.

Οι δηλώσεις του υπουργού προκάλεσαν την παρέμβαση του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος έκανε λόγο για «σεμινάριο λασπολογίας» από τον κ. Γεωργιάδη και επισήμανε ότι ο σταθμός οφείλει να έχει διαφήμιση. Έκπληξη προκάλεσε η παραδοχή του ότι είναι περήφανος για το αφεντικό που έχει εννοωντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις κατηγορίες του υπουργού ότι είναι κομματικό ραδιόφωνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα