6 κομψά σύνολα με βασικά κομμάτια από τη Rosie Huntington

16:50 17/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Rosie Huntington Whitley είναι ένα από τα μοντέλα που με το στιλ της έχει ξεχωρίσει και μας έχει κάνει να την αγαπήσουμε. Ο λόγος; Η κομψότητα, οι λιτές γραμμές και τα αψεγάδιαστα looks που χτίζει με βασικά κομμάτια, τα οποία κάθε γυναίκα έχει στην ντουλάπα της. Αγαπημένες τις αποχρώσεις, η neutral παλέτα, την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Η Rosie είναι παράδειγμα φινέτσας, με μια καθαρή αισθητική που τη συνοδεύει σε κάθε της έξοδο και

πηγή έμπνευσης για όλες εμάς που έχουμε ρούχα αλλά δεν ξέρουμε πώς να τα φορέσουμε.

@rosiehw

Nude με λευκό: υποθέτω πως όλες μας, αν ανοίξουμε τη ντουλάπα, θα βρούμε ένα λευκό χυτό παντελόνι και ένα μπεζ blazer. Κάνω λάθος; Αν όχι, μπορούμε πολύ απλά να συνδυάσουμε τα δύο basic κομμάτια και να ολοκληρώσουμε το look με ένα επίσης, nude κορμάκι, σαν αυτά που η Rosie λατρεύει. Επίσης, φροντίζουμε να διατηρήσουμε την καθαρότητα του look με elegant στοιχεία, όπως μια δερμάτινη τσάντα κι ένα ζευγάρι classic γυαλιά ηλίου και να αποφύγουμε νεανικά trends, σαν τα cropped tops.

@rosiehw

Midi ελαστικό μαύρο φόρεμα: η safe απόλυτη επιλογή για οποιαδήποτε έξοδο. Η Rosie λατρεύει τα πλεκτά, εφαρμοστά, αλλά το συγκεκριμένο φόρεμα δίνει μια άλλη χάρη στο ανοιξιάτικο look, καθώς συνδυάζει το αέρινο και εφαρμοστό στοιχείο σε ένα ιδιαίτερο σχέδιο. Τα ψηλοτάκουνα mules είναι απαραίτητα σε αυτή την εικόνα, ενώ τα μαζεμένα μαλλιά το απογειώνουν.

@rosiehw

Μεταξωτές πιτζάμες: σε total white. Μια τάση που τελευταία κυριαρχεί και την οποία η Rosie είχε φορέσει χρόνια πριν, καθώς ξέρει πώς να εντοπίζει τα πιο κομψά trends και να τα κάνει δικά της. Special advice: φοράμε διακριτικά κοσμήματα σε ασημί τόνους για να διατηρήσουμε την σοφιστικέ εικόνα και φυσικά, σιδερώνουμε το μετάξι τέλεια. Δεν θέλουμε να φαίνεται… τσαπατσούλικο!

@rosiehw

Black and white ρίγα: σε λεπτό πλεκτό με υπέροχα διακριτικά κουμπάκια. Το υφασμάτινο μαύρο παντελόνι θα σώζει πάντα την κατάσταση και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου θα κάνουν αίσθηση. Σε αυτήν την περίπτωση, τα χρυσά κοσμήματα θα ήταν ιδανικά.

@rosiehw

Soft leather: τα δερμάτινα παντελόνια μπορούν άνετα να φορεθούν, για λίγο ακόμα, και είναι τέλεια για μια καθαρή day-to-night έξοδο. Αποφεύγουμε τα μαύρα, καθώς δείχνουν πολύ χειμωνιάτικα, κι επιλέγουμε δερμάτινα σε απαλές αποχρώσεις όπως nude ή ανοιχτό χακί. Το λευκό blazer κρίνεται απολύτως απαραίτητο.

@rosiehw

Cozy πλεκτά: σε total σετ, μιας και είναι το top hit της άνοιξης και μας αρέσουν πολύ. Άνετα και στιλάτα φοριούνται σε κάθε περίσταση ακόμα και με flat σανδάλια. Ή… οπωσδήποτε με flat σανδάλια, όπως ακριβώς τα φοράει η Rosie που ξέρει από στιλ. Τελικά, έχετε ή δεν έχετε ήδη, όλα αυτά τα ρούχα στην ντουλάπα σας;

Keywords
Τυχαία Θέματα