7 σύνολα με sneakers για να βγάλουμε την εβδομάδα με άνεση και στιλ

15:20 4/3/2024 - Πηγή: InStyle

Στη σύγχρονη κοσμοπολίτικη πραγματικότητα, η μόδα και η άνεση συνδυάζονται πλέον με απροσπέλαστο τρόπο, αφήνοντας πίσω τα παλιά στερεότυπα. Η ανάγκη για ευελιξία δεν συμβιβάζεται πλέον με την αισθητική και την κομψότητα, καθώς η νέα γενιά σχεδιαστών αναδεικνύει έναν καινούργιο ορισμό του στιλ. Είναι εκείνοι που αναζητούν να ταιριάξουν την άνεση με το προσωπικό τους χαρακτήρα, που κατακλύζουν τις πασαρέλες και τους δρόμους με flats, αποδεικνύοντας ότι η κομψότητα δεν πρέπει να υποστηρίζεται απαραιτήτως από υψηλά τακούνια και

πόνο. Κάπως έτσι, η εβδομάδα μας γεμίζει sneakers κι εμείς χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό!

Τα 7 σύνολα της εβδομάδαςΔευτέρα: Μίντι φούστα με bomberΤρίτη: Tζιν με πινελιά κόκκινουΤετάρτη: Μίνι φούστα με ζιβάγκοΠέμπτη: Αθλητική φόρμα με δερμάτινοΠαρασκευή: Statement παλτό με χρωματιστό παντελόνιΣάββατο: Σορτς με ανδρικό σακάκιΚυριακή: Ρομαντική φούστα με πλεκτόΔευτέρα

Ξεκινώντας την εβδομάδα με άποψη, φορέστε μια μίντι φούστα σε συνδυασμό με ένα bomber jacket. Το look αυτό είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε δυναμικά, προσδίδοντας φρεσκάδα στην καθημερινότητά σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyrader)

Τρίτη

Προσθέστε μια πινελιά χρώματος στο καθημερινό σας σύνολο, επιλέγοντας τζιν παντελόνι με έντονα κόκκινα αξεσουάρ ή ακόμα κι ένα κόκκινο κομμάτι. Ένα απλό, αλλά εντυπωσιακό τρικ που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Anna-Catharina T (@oliviatps)

Τετάρτη

Επενδύστε σε έναν casual αλλά θηλυκό συνδυασμό, φορώντας μίνι φούστα με ζιβάγκο τοπ. Εύκολο, δροσερό και άκρως ακαταμάχητο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Πέμπτη

Υιοθετήστε ένα αθλητικό-chic στιλ, συνδυάζοντας μια αθλητική φόρμα με ένα δερμάτινο πανωφόρι. Αυτός ο συνδυασμός σίγουρα θα σας κρατήσει άνετες και cool καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Παρασκευή

Εντυπωσιάστε με ένα statement παλτό, το οποίο συνδυάζεται αρμονικά με ένα χρωματιστό παντελόνι. Μη φοβηθείτε τα χρώματα! Επιβάλλονται λόγω εποχής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tessa (@tessavmontfoort)

Σάββατο

Δημιουργήστε ένα ανατρεπτικό look, επιλέγοντας το πιο καυτό σορτς με ένα ανδρικό σακάκι. Το ένα ισορροπεί το άλλο και το αποτέλεσμα δείχνει μοναδικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Κυριακή

Και τέλος, ολοκληρώστε την εβδομάδα με ένα ρομαντικό look, φορώντας μια φούστα σε αέρινο ύφασμα συνδυασμένη με ένα χαλαρό πλεκτό και sneakers φυσικά. Έτσι θα πρέπει να μοιάζουν οι Κυριακές μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA COELHO ˙ᵕ˙ (@sofiamcoelho)

Keywords
Τυχαία Θέματα