Aaron Carter: O δίχρονος γιος του καταθέτει αγωγή εναντίον των ιατρών για τον θάνατο του

Ο Άαρον Κάρτερ έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2022 αλλά όπως όλα δείχνουν η υπόθεση σχετικά με τα αίτια θανάτου του, δεν έχει κλείσει ακόμη.

Τον τραγουδιστή βρήκε νεκρό η υπηρέτριά του στο μπάνιο του στις 5 Νοεμβρίου 2022 και σύμφωνα με τη νεκροψία, η αιτία του θανάτου του ήταν πνιγμός στη μπανιέρα του.

Ο δυο ετών γιος του μουσικού (κι’ όμως) πιστεύει πως οι ιατροί κατέστρεψαν την κρίση του Άαρον δίνοντας του λάθος φάρμακα, κάτι που οδήγησε τον τραγουδιστή σε πνιγμό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie martin (@missmelaniemartin)

Η αγωγή

Ο γιος του Aaron Carter, Princeton lyric Carter, σε μια νέα αγωγή όπως αποκάλυψε το TMZ, αναφέρει ότι οι γιατροί έδωσαν στον καλλιτέχνη χωρίς ιατρική δικαιολογία, ουσίες όπως η χονδροκοδόνη, η οξυκοδόνη και τα χάπια zanax, ενώ γνώριζαν την “ψυχική υγεία και ψυχιατρική κατάσταση” του.

Η αγωγή αναφέρει μεταξύ άλλων και την αλυσίδα καταστημάτων Walgreens, κατηγορώντας τους, ότι όφειλαν, επειδή γνώριζαν τα ψυχιατρικά προβλήματα του Άαρον, τα φάρμακα και τις ποσότητες, να μη του προμηθεύσουν τα συγκεκριμένα σκευάσματα.

Η νεκροψία αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλπραζολάμη, μια γενική μορφή του φαρμάκου Xanax, και είχε επίσης εμπλακεί σε μια επικίνδυνη πρακτική γνωστή ως «huffing».

Οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι ο Κάρτερ από τις ουσίες που είχε καταναλώσει και εισπνεύσει είχε καταστεί «ανίκανος να αντιδράσει ενώ βρισκόταν στη μπανιέρα. Πιστεύουν ότι «γλίστρησε κάτω από το νερό» και πνίγηκε, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αυτών των ουσιών και φαρμάκων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie martin (@missmelaniemartin)

Η μητέρα του Priston και πρώην σύντροφος του Aaron, Melanie Martin, κατέθεσε την αγωγή εκ μέρους του γιού τους και ισχυρίστηκε πως οι γιατροί του συνταγογράφησαν τα εν λόγω φάρμακα, χωρίς στην πραγματικότητα να τα έχει ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα