Ageless Style: Πώς φοράνε τα sneakers οι γυναίκες άνω των 50;

11:15 5/12/2023 - Πηγή: InStyle

Στη σύγχρονη κοινωνία, η μόδα αποτελεί μια διαχρονική γλώσσα που μιλάει σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η στιλιστική έκφραση είναι κάτι που είναι σε απόλυτη αρμονία με την προσωπικότητα και μόνο! Για τις γυναίκες άνω των 50, όμως, η μόδα αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο αυτοέκφρασης. Το πλούσιο υπόβαθρό τους, γεμάτο εικόνες και εμπειρίες, τις καθιστά ικανές να καθορίζουν νέους κανόνες και να σπάνε παλιά κλισέ.

Σε ένα street style λοιπόν, απεριόριστης δημιουργικότητας, τα κλασικά sneakers

κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση. Παρά τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα, τα αθλητικά παπούτσια διαμορφώνουν εντυπωσιακά στιλιστικά μηνύματα, προσδίδοντας φρεσκάδα και άνεση σε κάθε εμφάνιση.

Πώς φοράνε τα sneakers οι γυναίκες άνω των 50Με κοστούμιΜε μίντι φούσταΜε δερμάτινη καμπαρντίναΜε total beige outfitΜε φόρμεςΜε μάξι φορέματαΤο κοστούμι της εξουσίας

Η συνδυαστική δύναμη του κοστουμιού συναντά την ανεπιτήδευτη άνεση των sneakers. Ένα γκρι κοστούμι, με λεπτομέρειες σε μαύρο ή χρυσό, ταιριάζει με λευκά flats και δημιουργεί ένα απόλυτα στιλάτο αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Susi Rejano (@susirejano)

Η μίντι φούστα της ανεξαρτησίας

Η θηλυκή γοητεία της μίντι φούστας ταιριάζει τέλεια casual sneakers. Και μπορεί κάποιοι κανόνες να λένε πως ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν κολακεύει τη σιλουέτα, εμείς ωστόσο, καταρρίπτουμε κανόνες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Η δερμάτινη καμπαρντίνα της πρωτοπορίας

Η καμπαρντίνα αναδεικνύει την τόλμη και όταν τα συνδυάζουμε με κλασικά sneakers, δημιουργούμε μια εικόνα που αντικατοπτρίζει τη δύναμη και την ευελιξία της γυναίκας που ξέρει τι θέλει. Το δοκιμάζουμε;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Rose Thatcher (@emmarosestyle)

Το total beige outfit της εκλεπτυσμένης απλότητας

Το total beige look είναι πάντα στη μόδα, αλλά με τα sneakers αποκτά νέα διάσταση. Η γυναίκα άνω των 50 αποπνέει ηρεμία και κομψότητα με όποια παπούτσια κι αν συνοδεύσει το καθημερινό της σύνολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FiFi Milne | Personal shopper (@shopwithfifi)

Το φούτερ και οι φόρμες της άνεσης

Τα φούτερ έχουν ένα και μόνο ιδανικό ταίρι και αυτό δεν είναι άλλο από τα casual sneakers. Ένα σύνολο τέλειο για καθημερινές εξορμήσεις και κατάλληλο για κάθε γυναίκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lyn Slater Ph.D AKA Accidental Icon (@iconaccidental)

Η φινέτσα των μάξι

Το μάξι είναι πάντα συνώνυμο της κομψότητας. Με sneakers δε, δημιουργεί μια εκλεπτυσμένη εικόνα που αποπνέει αυτοπεποίθηση και κομψότητα χωρίς καν να προσπαθήσουμε πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Keywords
Τυχαία Θέματα