Angelina Jolie: Έφτιαξε Instagram για σημαντικό λόγο

10:08 22/8/2021 - Πηγή: InStyle

Στη σημερινή εποχή, τα social media παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στις ζωές μας. Ωστόσο, πολλοί celebrities δεν έχουν accounts. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν μέχρι πρότινος και η Angelina Jolie, η οποία όμως έκανε πλέον το βήμα να φτιάξει Instagram.

Τα συναισθήματα της Lizzo για το bullying που βιώνει

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

Η αιτία πίσω από αυτή την καθοριστική κίνηση είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν. Επιθυμεί δηλαδή να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για καλό σκοπό και για ευαισθητοποίηση των θαυμαστών της. Το πρώτο της post αποτελεί ένα γράμμα που στάλθηκε στην ηθοποιό από μια νεαρή κοπέλα. Η Jolie έχει αποκτήσει ήδη 4,8 εκατομμύρια ακολούθους και ο αριθμός ολοένα και μεγαλώνει.

Jada Pinkett Smith: Το νέο tattoo της είναι γεμάτο νόημα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

“Αυτή είναι μια επιστολή που έλαβα από μια κοπέλα στο Αφγανιστάν. Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να εκφράζονται ελεύθερα. Έτσι ήρθα στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και τις φωνές όσων σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα”, έγραψε στην περιγραφή της πρώτης ανάρτησής της.

Η σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της Britney Spears

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

Keywords
Τυχαία Θέματα