Axl Rose: Πρώην μοντέλο κατηγορεί τον rocker για σεξουαλική επίθεση και ξυλοδαρμό το 1989

Πρώην μοντέλο και ηθοποιός κατέθεσε αγωγή κατά του Axl Rose. Σύμφωνα με αυτήν, ο rocker των Guns N’ Roses την κακοποίησε σεξουαλικά σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης το 1989.

Η Sheila Kennedy έκανε μήνυση στον Rose για σεξουαλική επίθεση και ξυλοδαρμό στη Νέα Υόρκη. Υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής τη “στόχευσε” χρησιμοποιώντας τη φήμη και τη διασημότητά του. Στόχος ήταν να τη “χειραγωγήσει, να την ελέγξει και να της επιτεθεί βίαια σεξουαλικά”.

Η Kennedy στο παρελθόν μίλησε δημόσια για τη συνάντησή της με τον Rose στα απομνημονεύματά της το 2016. Όπως αναφέρει στην αγωγή, την οποία έλαβε το PEOPLE, δεν γνώριζε προηγουμένως” ποιος ήταν ο Rose. Τον συνάντησε σ’ ένα κλαμπ , όπου την είχε προσκαλέσει μια φίλη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guns N' Roses (@gunsnroses)

H απάντηση του Axl Rose

Ο δικηγόρος του Rose διαψεύδει τους ισχυρισμούς. “Με απλά λόγια, αυτό το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτοί οι φανταστικοί ισχυρισμοί κατατέθηκαν μία ημέρα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης“, αναφέρει ο δικηγόρος Alan S. Gutman σε δήλωση που εξασφάλισε το PEOPLE. “Αν και δεν αρνείται την πιθανότητα μιας φωτογραφίας με θαυμαστή που τραβήχτηκε περαστικά, ο κ. Rose δεν θυμάται να έχει συναντήσει ποτέ ή να έχει μιλήσει με την ενάγουσα. Δεν έχει ακούσει ποτέ γι’ αυτούς τους φανταστικούς ισχυρισμούς πριν από σήμερα. Ο κ. Rose είναι βέβαιος ότι η υπόθεση αυτή θα επιλυθεί υπέρ του”.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η Kennedy έφυγε από το κλαμπ με τον Rose και τη συνοδεία του και πήγε στη σουίτα του ξενοδοχείου του. Ο rocker, σύμφωνα με την καταγγελία, “έσπρωξε τη γυναίκα στον τοίχο και τη φίλησε”. Η ίδια ωστόσο λέει ότι δεν την πείραξε, καθώς ήταν ανοιχτή στο να κοιμηθεί μαζί του.

Καθώς η νύχτα προχωρούσε, η Kennedy, σήμερα 61 ετών, υποστηρίζει ότι ο Rose ενθάρρυνε το ομαδικό σεξ και ότι ένιωθε “άβολα” καθώς τον έβλεπε να κάνει σεξ με ένα άλλο μοντέλο. Η καταγγελία υποστηρίζει ότι η Kennedy έφυγε από την κρεβατοκάμαρα του Rose. Αργότερα τον άκουσε να πετάει γυαλιά και να φωνάζει αισχρολογίες στο μοντέλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guns N' Roses (@gunsnroses)

Η περιγραφή της σεξουαλικής επίθεσης

Στην αγωγή υποστηρίζει ότι στη συνέχεια ο Rose μπήκε στο δωμάτιο στο οποίο καθόταν και την έριξε στο πάτωμα. Στη συνέχεια “την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσυρε” πίσω στην κρεβατοκάμαρά του σε μια “πολύ επώδυνη” συνάντηση που την άφησε με ματωμένα γόνατα.

Μόλις μπήκε στο υπνοδωμάτιο της Rose, η Kennedy ισχυρίζεται ότι την έριξε στο πάτωμα δύο φορές, στη συνέχεια της έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη χρησιμοποιώντας καλσόν. Ακολούθησε η σεξουαλική επίθεση.

“Την αντιμετώπισε σαν ιδιοκτησία που χρησιμοποιούσε αποκλειστικά για τη σεξουαλική του ευχαρίστηση”, υποστηρίζει η καταγγελία. “Η Kennedy δεν συναίνεσε και ένιωσε να εξουσιάζεται. Ένιωσε ότι δεν είχε διέξοδο ή διαφυγή και αναγκάστηκε να συναινέσει. Πίστευε ότι ο Rose θα της επιτίθετο σωματικά ή και χειρότερα, αν έλεγε όχι ή αν προσπαθούσε να τον απομακρύνει. Κατάλαβε ότι το ασφαλέστερο πράγμα που έπρεπε να κάνει ήταν να ξαπλώσει στο κρεβάτι και να περιμένει τον Rose να τελειώσει την επίθεση εναντίον της“.

Shocking revelation: Sheila Kennedy, ex-Penthouse model, sues Axl Rose, alleging a traumatic 1989 encounter. This lawsuit, surfacing under NY's Adult Survivors Act, raises serious questions about accountability in the music industry. Share your views. #Justice #SheilaKennedy… pic.twitter.com/DUsJm8zXM7

— Billy Snider (@sniderstyle) November 23, 2023 Τι υποστηρίζει η Kennedy στην αγωγή

Η Kennedy είναι πρώην μοντέλο του Penthouse, η οποία ήταν το “Pet της χρονιάς” του περιοδικού το 1983. Αναφέρει στην καταγγελία ότι η φερόμενη επίθεση άφησε “δια βίου συναισθηματικές, σωματικές, ψυχολογικές και οικονομικές επιπτώσεις” στη ζωή της. Επίσης, υποστηρίζει ότι έχει βιώσει συμπτώματα που μοιάζουν με διαταραχή μετατραυματικού στρες. Αυτό συμβαίνει όταν ακούει το όνομα του Rose ή τη μουσική των Guns N’ Roses. Αναφέρει, επίσης, ότι η επίθεση οδήγησε άμεσα στο να διαγνωστεί με άγχος και κατάθλιψη. Το περιστατικό επηρέασε αρνητικά την καριέρα της.

Η καταγγελία απαριθμεί επίσης άλλες περιπτώσεις υποτιθέμενης σεξουαλικής κακοποίησης από τον Rose. Περιλαμβανει και εξώφυλλο του PEOPLE το 1994 με συνεντεύξεις με τις πρώην συντρόφους του Erin Everly και Stephanie Seymour. Και οι δύο γυναίκες υποστήριξαν ότι ο Rose τις κακοποιούσε. Και οι δύο κατέθεσαν αγωγή εναντίον του, αν και κάθε υπόθεση είχε εξωδικαστική επίλυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα