Beat The Heat: 7 φορέματα που θα σας εξασφαλίσουν άνεση και στιλ κατά τη διάρκεια του καύσωνα

09:29 19/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο ήλιος μοιράζει απλόχερα τη ζέστη του, ο καύσωνας μας προκαλεί έντονο παραλήρημα και η πόλη μοιάζει με καζάνι που βράζει! Καλοκαίρι δεν θέλατε;

Ο ελληνικός καύσωνας έχει επιστρέψει για να μας ταλαιπωρήσει και να μας κάνει να αμφιβάλλουμε αν η ίδια η έννοια της δροσιάς πράγματι υπάρχει. Μην απελπίζεστε όμως. Γιατί όσον αφορά το στιλ, εμείς είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τη νέα στρατηγική στο καθημερινό ντύσιμο προκειμένου να εμφανιστείτε

στους δρόμους με άποψη, προστασία και ρούχα που αναπνέουν. Το σχέδιο μας λοιπόν, ονομάζεται «δροσερά φορέματα» και δεν είναι τίποτα παραπάνω από το πιο αγαπημένο μας κομμάτι. Ποια ξεχωρίσαμε;

Το Βαμβακερό Καφτάνι

Παραδοσιακό και διαχρονικό, το βαμβακερό καφτάνι είναι ένας ασφαλής σύμμαχος κατά τη διάρκεια του καύσωνα. Με το αέρινο ύφασμά του και τις χαλαρές γραμμές, αφήνει το δέρμα να αναπνέει, προσφέροντας άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι Άραβες που το φορούν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes)

Αντιμετωπίστε τον καύσωνα με τα πιο chic καφτάνια της αγοράς -Ιδανικά για την παραλία και όχι μόνοΤο Σέξι Bandeau

Για τις γυναίκες που επιθυμούν να αναδείξουν τη θηλυκότητά τους ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες, το σέξι bandeau φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή. Με το μινιμαλιστικό του σχέδιο και την διακριτικά αποκαλυπτική του γραμμή, το bandeau δίνει έμφαση στην περιοχή των ώμων και του λαιμού, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Το Μίνι Αμάνικο

Τα μίνι αμάνικα φορέματα είναι φίλοι μας, ειδικά όταν ο καύσωνας είναι σε πλήρη έξαρση. Με τον μίνιμαλ σχεδιασμό του, μας επιτρέπει να αισθανόμαστε ελεύθερες και άνετες, αποπνέοντας κάτι από 90s και Carrie Bradshaw.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELISSA A. R (@mimiarr)

Βρήκαμε τα κατάλληλα παπούτσια για να φορέσετε με μίνι φορέματαΤο Μάξι Printed

Τι πιο υπέροχο από αυτό! Με τα ζωηρά του χρώματα και τα μοτίβα, το μάξι αέρινο φόρεμα είναι ένας τρόπος να ξεχωρίσετε και να απολαύσετε την ζέστη. Κυριολεκτικά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes)

Maxi Dress: Πάρτε μαθήματα από τους celebrities για να φορέσετε το μάξι φόρεμα το καλοκαίριΤο Διάτρητο Κροσέ

Αναζητάτε το hot hit του καλοκαιριού; Το κροσέ φόρεμα είναι αυτό που χρειάζεστε για να περάσετε έναν καύσωνα όνειρο. Οι διάτρητες λεπτομέρειες θα αφήσουν το σώμα σας να αναπνεύσει, ενώ το απαράμιλλο στιλ του θα προσθέσει ποιότητα στην εικόνα. Must-have.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα