Bradley Cooper: Τον αναγνωρίσατε;

09:52 31/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Bradley Cooper μεταμορφώνεται πλήρως με αφορμή το βιογραφικό δράμα Maestro του Netflix, το οποίο λειτουργεί ως σκηνοθετική συνέχεια του οσκαρικού A Star Is Born.

“Α Star is Born” με τη Lady Gaga.
H ταινία έκανε εισπράξεις 436 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

Στιγμιότυπα από την ταινία κυκλοφόρησαν από την streaming πλατφόρμα, που δείχνουν τον ηθοποιό απέναντι από την συμπρωταγωνίστριά του Carey Mulligan.

Ο Cooper πρωταγωνιστεί στο Maestro ως ο αξιότιμος συνθέτης του Broadway, Leonard Bernstein, με την Carey να υποδύεται τη γυναίκα του Felicia Montealegre. Οι φωτογραφίες δείχνουν τον μουσικό σε διάφορες ηλικίες με το μακιγιάζ να κάνει… θαύματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix Film (@netflixfilm)

Η παραγωγή ξεκίνησε αυτόν τον μήνα ενώ η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το 2023. Ο Steven Spielberg ήταν αρχικά συνδεδεμένος με τη σκηνοθεσία ενός βιογραφικού δράματος του Bernstein και στρατολόγησε τον Cooper για να πρωταγωνιστήσει σε αυτό. Εκείνος έβγαινε από το A Star Is Born εκείνη την εποχή και τον ενδιέφερε περισσότερο να γράψει και να σκηνοθετήσει ταινίες παρά να αναλάβει έναν ρόλο για κάποιον άλλο, ακόμα και για τον παραμυθά του Hollywood.

«Πάντα ένιωθα ότι θα μπορούσα να παίξω έναν μαέστρο, αλλά μπορώ να ερευνήσω το υλικό και να δω αν μπορώ να το γράψω και να το σκηνοθετήσω; Θα με αφήσεις να το κάνω αυτό;» είπε ο Cooper στον Spielberg σύμφωνα με το Variety. «Ο Steven έχει πολλά ενδιαφέροντα – απλώς θα επιλέξει ένα πράγμα και όλα τα άλλα θα είναι σε αναμονή. Νομίζω ότι ήξερε ότι δεν θα έκανε αυτή την ταινία για λίγο. Είχε την καλοσύνη να μου το παραδώσει και αυτό έκανα τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

From the set of MAESTRO. pic.twitter.com/y3qsYILk6P

— NetflixFilm (@NetflixFilm) May 30, 2022

Ο Scott Stuber, επικεφαλής των παγκόσμιων ταινιών στο Netflix, είπε σχετικά με την προπαραγωγή του Maestro:

«Έχουμε κάνει πολλή δουλειά στο μακιγιάζ. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά στη φωνή. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω κάποιον τόσο βαθιά επικεντρωμένο στη δημιουργία μιας ιστορίας που σημαίνει τόσα πολλά για αυτόν. Και η Carey Mulligan είναι μια απίστευτη ηθοποιός».

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Cooper το 2018 με το A Star Is Born και τη Lady Gaga απέφερε εισπράξεις 436 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και οκτώ υποψηφιότητες για Oscar, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας. Κάτι μας λέει και πως το νέο εγχείρημα του Bradley θα είναι εξίσου επιτυχημένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα