Cargo pants: 6 φρέσκοι τρόποι για να φορέσετε το αμφιλεγόμενο παντελόνι

18:22 30/6/2022 - Πηγή: InStyle

Τα cargo pants έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, με τις fashion lovers να τα απογειώνουν στις street style εμφανίσεις τους. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μια μερίδα κόσμου που δεν τα έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση και τα θεωρεί άκομψα και καθόλου θηλυκά. Η αλήθεια όμως, βρίσκεται κάπου στη μέση. Ναι μεν, η γραμμή του συγκεκριμένου παντελονιού δεν κολακεύει όλα τα γυναικεία σώματα, αλλά η τελική εικόνα κρίνεται από το πώς θα συνδυάσουμε το cargo παντελόνι. Κι εμείς, βρήκαμε τους

πιο κολακευτικούς τρόπους για να το κάνετε…

Credit: Despi Naka/Instagram

Χρησιμοποιήστε το ως λευκή παντελόνα: και συνδυάστε το με denim, θηλυκά αξεσουάρ όπως μια κλασική γόβα στιλέτο ή βάζοντας λίγο χρώμα στο look. Δείτε το cargo παντελόνι αλλιώς και αναδείξτε την πιο cute πλευρά του.

Credit: Leonnie Hanne/Instagram

Φτιάξτε ένα total black σύνολο: το οποίο κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε ένα badass, δυναμικό look. Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι όλα τα trends girly και αυτό μας αρέσει!

Credit: Leonnie Hanne/Instagram

Βάλτε παστέλ στο outfit: για να σπάσετε το σκληρό χαρακτήρα του παντελονιού. Μάλιστα, ένα cropped top σε επίσης, soft αποχρώσεις θα βάλει μια σέξι νότα στο εντυπωσιακό look.

Credit: Annabel Rosendahl/Instagram

Φορέστε το casually: χαλαρά με λίγα λόγια, χωρίς πολλά αξεσουάρ και υπερβολές. Αυτή είναι και η ομορφιά του cargo παντελονιού άλλωστε. Δημιουργήθηκε για χρηστικούς λόγους και για να βολεύει! Oversized κομμάτια και ένα ζευγάρι flat παπούτσια είναι υπέρ αρκετά.

Credit: Jeanette Madsen/Instagram

Μη ξεχνάτε την τζιν εκδοχή του: η οποία θεωρείται εξαιρετικά σύγχρονη και fashion. Αν βαρεθήκατε τα κλασικά denim παντελόνια, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε και ένα cargo.

Credit: The Styleograph/ Instagram

Δημιουργήστε ένα safari look: τα cargo παντελόνια αποτελούν το πιο ιδανικό ρούχο για να φτιάξετε ένα safari look που θα ξεχωρίσει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά statement, badass κομμάτια, ένα λευκό πουκάμισο και ένα cargo παντελόνι σε χακί αποχρώσεις. Και είστε έτοιμες να δαμάσετε τα θηρία της… αστικής ζούγκλας!

Keywords
Τυχαία Θέματα