Christina Applegate: Η συγκινητική εμφάνιση στα Emmy ενώ δίνει μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

16:36 16/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Christina Applegate έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στα Emmy με το κοινό να τη χειροκροτά όρθιο, καθώς η σταρ προχωρούσε στηριζόμενη σε μπαστούνι στη σκηνή.

Η 52χρονη ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστή με τον ρόλο της στο “Παντρεμένοι με παιδιά”, δίνει μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Διαγνώστηκε με την ασθένεια το

2021.

Christina Applegate received a standing ovation when she made a rare public appearance to present the first award at the Emmys. Applegate, who was diagnosed with multiple sclerosis in 2021, was visibly overcome by the audience support. https://t.co/hA7G6qoRBX pic.twitter.com/iiO7wa12Dg

— The New York Times (@nytimes) January 16, 2024

Ενώ είχε δηλώσει πως τα βραβεία SAG του 2023 θα ήταν πιθανότατα η “τελευταία της απονομή βραβείων ως ηθοποιού”, ενθουσίασε τους θαυμαστές της απονέμοντας βραβείο στα Emmy του 2024.

Η 52χρονη ηθοποιός στάθηκε μπροστά στο πλήθος που τη χειροκροτούσε όρθιο και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης. Έκρυψε στο πρόσωπό της στον ώμο του συμπαρουσιαστή Anthony Anderson καθώς καταβλήθηκε από συγκίνηση.

Christina Applegate was visibly moved by her TV peers’ support at the #Emmys — but not so emotional she didn’t manage to make a joke. https://t.co/KspJro48EW pic.twitter.com/0vsY6COBmA

People (@people) January 16, 2024

Για την εμφάνισή της αυτή επέλεξε ένα φόρεμα σε χρώμα κόκκινο της Βουργουνδίας του Christian Siriano. “Το σώμα μου δεν είναι από Ozempic” αστειεύτηκε δείχνοντας να μην χάνει το χιούμορ της ούτε τη συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή της.

Christina Applegate receives a standing ovation at the #Emmys. https://t.co/SiaGD3jesB pic.twitter.com/rGZF8ooLiq

— Variety (@Variety) January 16, 2024

Πέρυσι, η Applegate παρευρέθη στα βραβεία SAG με ένα κομψό σύνολο Christian Siriano, περπατώντας με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού που έγραφε “FU MS”. Βοήθησε ακόμη και στον σχεδιασμό ενός κομψού ασπρόμαυρου μπαστουνιού (150 δολάρια) για την εταιρεία βοηθημάτων κινητικότητας Neo Walk, το οποίο φέρει κολάρο και ετικέτα “FU MS”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Siriano (@csiriano)

Η εμφάνισή της στα SAGs δεν είναι η πρώτη φορά που λέει “f@k% you” στη σκλήρυνση κατά πλάκας: η Applegate έφερε το ίδιο μήνυμα στα νύχια της κατά τη διάρκεια της τελετής της στο Hollywood Walk of Fame το 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα