Double Knit: Πώς θα φορέσουμε πλεκτό πάνω σε πλεκτό χωρίς να δείχνει αποπνικτικό

Ο χειμώνας είναι προ των πυλων και η ανάγκη για ζεστά, χουχουλιάρικα ρούχα είναι πια επιτακτική. Και τι καλύτερο από το να αναδείξουμε την αισθητική μας με εκείνον τον ξεχωριστό συνδυασμό της άνεσης και του στιλ που προσφέρουν τα αγαπημένα μας πλεκτά; Ο χειμώνας μπορεί να φέρνει κρύο, αλλά τα πλεκτά μας φέρνουν τη θαλπωρή και την ζεστασιά που κάνει την εποχή αυτή του χρόνου μαγική. Το θέμα είναι- πώς θα κάνουμε δημιουργικό layering με τόσο χοντρά κομμάτια χωρίς να μας «πνίγει»;

Σετ “Τοπ-Παντελόνι”

Επιλέξτε ένα σετ

από πλεκτό τοπ και παντελόνι για μια ενιαία, σύγχρονη εμφάνιση. Αυτή η συνδυαστική επιλογή προσδίδει κομψότητα. Υπερβολικά βολικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA LAFONTAN (@maralafontan)

Ανοιχτόχρωμα Πλεκτά

Ζωντανέψτε την εμφάνισή σας επιλέγοντας πλεκτά σε φωτεινά χρώματα. Η αντίθεση προσθέτει διάσταση και ενδιαφέρον και τα ανοιχτόχρωμα πλεκτά φέρνουν τη φρεσκάδα στην χειμερινή γκαρνταρόμπα σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GUEST IN RESIDENCE (@guestinresidence)

70s Αισθητική

Ταξιδέψτε στον χρόνο επιλέγοντας πλεκτά με επιρροές από τη δεκαετία του ’70. Ψυχεδελικά σχέδια, παντελόνια καμπάνες και πλεκτά με χρυσοκλωστή είναι μερικά από τα κομμάτια που μπορείτε να δοκιμάσετε συνδυαστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H&M (@hm)

Πλεκτή Μονοχρωμία

Επιλέξτε ένα πλεκτό σύνολο σε μονοχρωμία για μια διακριτικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Η εναρμονισμένη παλέτα δημιουργεί μια ενιαία αισθητική και ταυτόχρονα σύγχρονη. Ο ορισμός της ήσυχης πολυτέλειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Πλεκτό Φόρεμα

Απλό και εντυπωσιακό, το πλεκτό φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή για μια ευκολοφόρετη και φίνα εμφάνιση. Με μπότες ή μποτίνια είναι ένα ολοκληρωμένο look που… σας πάρει αγκαλιά. Κάποιες φορές, το layering είναι περιττό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Keywords
Τυχαία Θέματα