Dua Lipa: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Romain Gavras – Σύστησε τον 42χρονο σύντροφό της στους γονείς της

12:45 30/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Dua Lipa έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Romain Gavras, καθώς σύστησε τον σύντροφό της στους γονείς της για πρώτη φορά, στην Ίμπιζα.

Η 28χρονη popstar, και ο 42χρονος σκηνοθέτης απόλαυσαν ένα δείπνο υπό το φως του φεγγαριού στο εστιατόριο Juntos House, όπου τους συνόδευσαν η μητέρα της Anesa και ο πατέρας της Dukagjin.

Η Dua έχει στενή σχέση με τους γονείς της και συχνά δημοσιεύει

στιγμιότυπα μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τραγουδίστρια είναι η μεγαλύτερη από τρία παιδιά, καθώς η Anesa και ο Dukagjin έχουν επίσης την κόρη Rina, 22 ετών, και τον γιο Gjin, 17 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Οι γονείς της ζούσαν στο Κόσοβο και τη Βοσνία έως το 1992, όταν μετακόμισαν στο Λονδίνο μετά την έναρξη του πολέμου στη Βοσνία.

Η Dua είναι σε σχέση με τον Romain από τις αρχές του έτους και το ζευγάρι απολαμβάνει τις ρομαντικές διακοπές του μαζί εδώ και εβδομάδες.

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο, όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι κατά την έξοδό τους από το show του Saint Laurent στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Dua Lipa with her parents via Instagram! pic.twitter.com/59c5m8OxUv

Dua Lipa News (Fan Account) (@dlipanews) May 20, 2022

Πηγές υποστήριξαν τότε ότι το ζευγάρι “γνωριζόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και μήνες”, μετά τον χωρισμό της από τον Anwar Hadid, τον αδελφό των μοντέλων Gigi και Bella, το 2021.

Dua Lipa-Romain Gavras: Έκαναν το ντεμπούτο τους ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί των Καννών Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Πηγή δήλωσε στην The Sun: “Η Dua και ο Romain γνωρίζονται αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες. Απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Το ζευγάρι γνώρισε ο ένας τον στενό κύκλο του άλλου κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και έχουν πολλά κοινά. Η Dua γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να βρει κάποιον που να καταλαβαίνει τον κλάδο της. Αισθάνεται ότι ο Romain το καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι και οι δύο πραγματικά δημιουργικοί άνθρωποι.”

Η Dua και ο Romain – ο πρώην φίλος της Rita Ora – δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο.

.“

Keywords
Τυχαία Θέματα