Elizabeth Taylor: Όταν ταξίδεψε με 156 βαλίτσες και άνθρωπο να ξεπακετάρει – Oι εξωφρενικές απαιτήσεις της ντίβας

21:35 1/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Elizabeth Taylor ήταν μια σταρ με όλη την έννοια της λέξης. Με όλα τα θετικά και όλα τα ελαττώματα που συνόδευαν τη λάμψη και τη φήμη της. Αποκαλυπτικό είναι ένα βιβλίο σχετικά με τις παραξενιές και τη συμπεριφορά ντίβας που επεδείκνυε η Taylor σε αρκετές περιπτώσεις.

Ήταν η εποχή που η Elizabeth Taylor

και ο Richard Burton ζούσαν τον ερωτά τους και ταξίδευαν σε ολόκληρο τον κόσμο, ως οι σπουδαιότεροι αστέρες της εποχής τους.

Οι ηθοποιοί ταξίδευαν με γραμματείς, μακιγιέρ, οικονόμους, φωτογράφο, δασκάλους, σωματοφύλακες, νοσοκόμες, μάνατζερ επιχειρήσεων, σοφέρ, μπάτλερ και ακόμη και συσκευαστές βαλιτσών, γράφει ο Roger Lewis στο επερχόμενο βιβλίο “Erotic Vagrancy”.

Elizabeth Taylor and Richard Burton, 1964.

Photo by Douglas Kirkland. pic.twitter.com/JMtVtGp7tA

Hollywood Golden Age of Cinema (@HGACinema) January 24, 2024

Όταν συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνας το 1967, ο Burton και η Taylor έφεραν μαζί τους 156 βαλίτσες, γράφει ο Lewis. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο ξενοδοχείο Lancaster στο Παρίσι, κατέλαβαν το εκπληκτικό αριθμό των 21 δωματίων και “τα κατοικίδια σκυλιά τους συνόδευαν τους ανθρώπους στα εστιατόρια και έπρεπε να σιτίζονται από το μενού”.

Άλλες φορές, το λαμπερό ζευγάρι διατηρούσε σουίτες ξενοδοχείων σε ξενοδοχεία σε πόλεις που δεν κατέληγαν ποτέ να επισκεφθούν.

Το 1967, αγόρασαν ένα πολυτελές γιοτ με την ονομασία Kalizma, το οποίο διέθετε “επτά δωμάτια με διπλό κρεβάτι, τρία μπάνια και ένα οπλοστάσιο με υποπολυβόλα”. Οι ηθοποιοί το εξόπλισαν με έπιπλα Chippendale και χαλιά που έπρεπε να αντικαθίστανται κάθε έξι μήνες εξαιτίας των κατοικίδιων ζώων που ανακουφίζονταν.

Elizabeth Taylor visiting Richard Burton on set of The Assassination of Trotsky, 1972 pic.twitter.com/RCxJfnZiL4

Keywords
Τυχαία Θέματα