Eurovision 2024: Το «καρφί» της Γερμανού για τη Σάττι – «Εμείς το 2005 δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε»

21:07 11/5/2024 - Πηγή: InStyle

H Ναταλία Γερμανού σχολίασε στη σημερινή εκπομπή της το χασμουρητό και τις γκριμάτσες της Μαρίνας Σάττι την ώρα που η τραγουδίστρια Eden Golan από το Ισραήλ μιλούσε στη συνέντευξη Τύπου για την Eurovision 2024.

«Διαρκεί περίπου μισή ώρα η press conference και θέλω να μου επιτρέψετε να πω το εξής. Με πολύ σεβασμό στην ελληνική αποστολή στην οποία, όπως και να έχει το πράγμα, μόνο θετική ενέργεια στέλνουμε σήμερα επειδή πριν από 19 χρόνια έχω βρεθεί

και εγώ σε αντίστοιχη press conference», είπε η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε:

«Ήμασταν και εμείς πολύ κουρασμένοι, ίσως όχι όσο η Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε, γιατί ήταν τόση η αδρεναλίνη και η ένταση που είχαμε εκείνη τη στιγμή. Ήμασταν όλοι με τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις είτε που θα δεχθούμε εμείς, είτε που θα δεχθούν όλοι οι άλλοι στο τραπέζι.

«Δεν προσπαθώ να κάνω τον συνήγορο ή τον κατήγορο κανενός, απλώς παραθέτω τη δική μου άποψη. Το κλείνουμε το θέμα αυτό κάπου εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα