Gerard Piqué: Τρελά ερωτευμένος με την Clara Chía – Χεράκι χεράκι στη συναυλία των Coldplay

12:28 29/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Gerard Piqué μοιάζει πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη σύντροφό του, Clara Chía.

Το ζευγάρι εθεάθη να περπατά χέρι χέρι στη συναυλία των Coldplay στη Βαρκελώνη την Κυριακή, ενώ ο πρώην άσος της Μπατσελόνα δεν μπορούσε να κρύψει το πλατύ χαμόγελο ευτυχίας στο πλευρό της 24χρονης συντρόφου του, που έγινε η πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό του από τη Shakira.

Clara Chia y Gerard Piqué

disfrutaron del cuarto y último concierto de Coldplay en el estadio Olimpic de Barcelona pic.twitter.com/C0lFmbDRNz

— CUENTA FAN Clara Chia y Gerard Piqué (@ClaGerFans) May 28, 2023

Clara Chía sabe que los jeans anchos son tendencia con esta bomber de Zara (y zapatillas) para irse con Gerard Piqué al concierto de Coldplay https://t.co/QbaQWQJzPh pic.twitter.com/i6C8MHZBpE

Lifestyle La Razón (@LFT_Magazine) May 29, 2023

Το ζευγάρι, το οποίο δημοσιοποίησε το ειδύλλιό του πέρυσι μετά τον χωρισμό του Gerard Piqué από τη Shakira, δεν ντρέπεται να επιδεικνύει το ειδύλλιό του πλέον. Έδειχναν αγαπημένοι και απόλυτα ερωτευμένοι καθώς κατευθύνονταν προς το Estadi Olympic Lluis Companys.

Más de Clara Chia y Gerard Piqué en el concierto de Coldplay. Otra mujer que estaba en el concierto le pidió una foto a Clara y ella accedió muy amablemente #ColdplayBarcelona pic.twitter.com/xdj3EHwxDn

— CUENTA FAN Clara Chia y Gerard Piqué (@ClaGerFans) May 29, 2023

Το ζευγάρι έδειχνε ανανεωμένο και μαυρισμένο στην κοινή αυτή εμφάνιση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες πήγε στο Άμπου Ντάμπι για μια ρομαντική απόδραση, ώστε να γιορτάσει τα 24α γενέθλια της Clara.

Keywords
Τυχαία Θέματα