Arnold Schwarzenegger: Η αντίδρασή του στην αποχώρηση του Bruce Willis από την υποκριτική – “Είναι τεράστιος σταρ”

10:26 29/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Arnold Schwarzenegger δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τον συνάδελφό του, Bruce Willis.

Ο 75χρονος σταρ μίλησε στο CinemaBlend και αναφέρθηκε στην περίπτωση του 68χρονου Bruce, που αποχώρησε από το προσκήνιο μετά τη διάγνωση της μετωποκροταφικής

άνοιας.

“Πιστεύω ότι είναι φανταστικός. Είναι… τεράστιος, τεράστιος σταρ! Και πιστεύω πως θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν μεγάλο, μεγάλο σταρ και έναν ευγενικό άνθρωπο.”

https://t.co/udSaRa6iKL Arnold Schwarzenegger reflects on Bruce Willis's 'fantastic' film legacy https://t.co/SZZgax1x2W pic.twitter.com/ic1QiB8Gu9

— Film-News.co.uk (@FilmNewsWeb) May 29, 2023

Σημειώνοντας ότι κατανοεί ότι ο Bruce επέλεξε να αποσυρθεί “υπό τις συνθήκες που επικρατούν, όσον αφορά στην υγεία του”, ο Schwarzenegger σημείωσε σχετικά με τον συμπρωταγωνιστή στο franchise των ταινιών “Expendables” και συνεργάτη του, αφού ίδρυσαν μαζί, όπως και με τον Sylvester Stallone, το franchise του εστιατορίου Planet Hollywood.

“Σε γενικές γραμμές, ξέρετε, ποτέ δεν αποσυρόμαστε πραγματικά. Οι ήρωες δράσης επανέρχονται” τόνισε

| Arnold Schwarzenegger praises Bruce Willis and says action heroes never truly retire https://t.co/Si2lWEFOuL

— LADbible News (@LADbibleUKNews) May 29, 2023

Η σύζυγος του Bruce, Emma Heming Willis, μοιράστηκε τον Φεβρουάριο ότι ο Bruce διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, λέγοντας ότι η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί από τότε που η οικογένειά του μοιράστηκε για πρώτη φορά την είδηση της διάγνωσης της αφασίας του το 2022.

“Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Bruce. Αν και αυτό είναι επώδυνο, είναι ανακούφιση που επιτέλους έχουμε μια σαφή διάγνωση”, είχε δηλώσει τότε.

Keywords
Τυχαία Θέματα